AL KOLA RADA PRI KOUPI

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

mno soráč ale ty o kterých ses rozmýšlel předtím jsou mnohem hezčí než ty co sis ted vybral :? ,ale jak se líbí majitely tak proč ne 8)
Reklama

rodel99

Příspěvek od rodel99 »

jj aj mne sa viac pozdavali tie BSA-cka,ale zase Kosei je Kosei ,,ale to je japonska znacka vacsinou puzivana na japonske auta,, kamos ich ma na honde civic 17-ky a vrelo ti odporucam pneu 205/40 sedia tam uplne dobre a vypada to uz celkom sikovne,,,tak nech ti budu sluzit
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

herminator píše:taky by mě to zajímalo :?: :?: :D :D
delam soukrome osvc
pavlikjaa

Příspěvek od pavlikjaa »

rodel99 píše:jj aj mne sa viac pozdavali tie BSA-cka,ale zase Kosei je Kosei ,,ale to je japonska znacka vacsinou puzivana na japonske auta,, kamos ich ma na honde civic 17-ky a vrelo ti odporucam pneu 205/40 sedia tam uplne dobre a vypada to uz celkom sikovne,,,tak nech ti budu sluzit

ja jsem ty BSA videl v realu tak jsem sito rozmyslel barva je jina nejsou tak leskle dost me to zklamalo, tak proto jinak pneu bude 205 40
vioitiano

prodam 17" alu kola s letními gumami

Příspěvek od vioitiano »

ahoj
prodam tato kola (17" AEZ 5x110, jako nove) s obutyma 2 měsíce jetýma letníma gumama 215x40 Nankang (drží perfektně)
zdarma přihodím bezpečnostní šrouby + skryté ventilky v ráfku (na 2.obrazku)
cena za sadu 4xAlu + 4xGuma 15.000,- Obrázek Obrázek
Odpovědět