Výměna auta, vaše názory pls

Co se jinam nehodí pište sem
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Ja jsem parkrat jel tou Fronterou a fakt nic moc :? V terenu zadna slava, s pohonem vsech kol slo jet po silnici tak 50 ... takovej komfortnejsi UAZ s horsi pruchodnosti. Prevodovka taky s trochou nadsazky srovnatelna s UAZem :roll:
Jinak u polsky Astry mi osobne vadi ze i s 1.6 je ve 130 silenej rachot. Ale 2004 1.8 nebo 2.2 benzin , pripadne 2.2 diesel by se krasne vesla do planovane investice v peknym stavu a vybave.
Reklama

zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko »

Jelikož jsem dlouhou dobu dělal u OPELa , tak možná budu mít skreslené informace ,ale já osobně bych šel do Astry H s diesel 1,7 ale radši 1,9 , je to už jiné auto , lepší vlastnosti oproti G nesrovnatelné a zas tak drahý zase nejsou.
Co se týká Polský Astry , tak za nic na světě bych jí nebral , špatná kvalita zpracování , špatný motory , špatná výbava , velice hlučné atd.
Máme jich ve firmě cca 80 a můžu říct že když řidiči dostanou Háčko tak nechápou jak v tom mohli jezdit. A to je všichni měli od nových vozů. Před tím měli Německý Géčka a taky to bylo jiný. Je to auta za pár šupů tak tam zase nemůže být moc materiálu.
Co se týká koncernu , tak jsem ho měl taky a myslím že je zbytečně předraženej s menší výbavou než konkurence.
Co se týká Frontery , tak taky auto radši nebrat , to už radši Q7 :-)
Frontera je hrozně drahá , špatný je na snad všechno , díly jdou špatně shánět a když jsou tak jsou drahý a originál ještě dvakrát tolik.

Já jsem prostě pro Háčko :-)
Tuning & Zubehor zum Eshop http://www.vwaudishop.cz

Obrázek

8) 8) 21.23.8.2009 VW Golf meeting Podroužek 2009 :lol: :lol:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

300000kč = vectra C combi
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Vojta píše:300000kč = vectra C combi
Vectra C = problémy s nápravou.... :cry: Kvůli tomu jsem ji vyřadil z výběru. A to info mám z hodně kvalitních zdrojů, taky je osobně znáš.
END
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

zviratko píše:Jelikož jsem dlouhou dobu dělal u OPELa , tak možná budu mít skreslené informace ,ale já osobně bych šel do Astry H s diesel 1,7 ale radši 1,9 , je to už jiné auto .... Co se týká Frontery , tak taky auto radši nebrat , to už radši Q7 :-) ...
No asi volbu vyhraje Hčko v kombíku, motor 1.9 ten silnější. Ale chtělo by to se v ní někde pořádně svézt.

Q7, tak ta mě taky uchvátila, ale zase je to o penězích, bohužel.... Navíc bych asi dost trpěl, pokaždý když by mi v Praze stále přes týden venku na parkovišti.....
END
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Ta nejede zle, neni to na diesel zadnej trhac asfaltu, spis takovej hodne tocivej motor, neztraci dech v otackach. Dobre odstupnovana prevodovka, relativne tichej motor i za studena.
zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko »

Trdlo píše:
zviratko píše:Jelikož jsem dlouhou dobu dělal u OPELa , tak možná budu mít skreslené informace ,ale já osobně bych šel do Astry H s diesel 1,7 ale radši 1,9 , je to už jiné auto .... Co se týká Frontery , tak taky auto radši nebrat , to už radši Q7 :-) ...
No asi volbu vyhraje Hčko v kombíku, motor 1.9 ten silnější. Ale chtělo by to se v ní někde pořádně svézt.

Q7, tak ta mě taky uchvátila, ale zase je to o penězích, bohužel.... Navíc bych asi dost trpěl, pokaždý když by mi v Praze stále přes týden venku na parkovišti.....
My máme ve firmě v Háčkách akorát 1,7 100PS a 1,9 máme akorát ve Vectrách a taky to nejde špatně a to jsou přitom ty 85kW s šestikvaltem. Tak že si myslím že ti stačí ta druhá silnější a nechat jí třeba chipnout :-)
Jinak jsem měl půjčenou asi na 14dní Háčko s 1,9 150PS a musím říct že tě to auto nenechává jet pomalu , pořád to táhá jak svin :-) a spotřeba byla cca stejná jako 1,7 , u mě to bylo cca 8/100 :-)
Tuning & Zubehor zum Eshop http://www.vwaudishop.cz

Obrázek

8) 8) 21.23.8.2009 VW Golf meeting Podroužek 2009 :lol: :lol:
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

Bmw e39 530i bo 530d, e46 330,325, audi a4 bo a6
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Odpovědět