Ne ne, mistni provinienci nechci, ja a rez to by pro me nedopadlo dobrespermin píše:NENÍ CO RESITA co takhle Favorit, nebo Felda=ND za hubicku.

Ty 121 jezdí okolo 6 litrů.Marky píše:Ta 121 je tusim 1991, punto by bylo MK1 , takze odhadem rocnik 1995. Spolehlivost take vidim podstatne vyssi u mazdy o tom zadna, ale zase jsem cetl, ze punta jsou hodne levne na servis a u tak stare mazdy to nedokazi odhadnout . Antikorozni ochrana bude predpokladam na stejno, protoze uz i punto je pozink.
Jak rikam libi se mi spis z praktickeho hlediska punto, ale ta mazda by byla skoro za hubicku, tak jsem na vazkach.
Saso, jakou maji spotrebu u te 121?
no mezi nama na astru taky neni moc chvaly ale mame ji tady vsichniSalám píše:Noo určitě je Punto hezčí auto, ale naprosto k ničemu.
Asi tak před 3/4 rokem jsem si koupil svět motorů a jako ojetinu tam testovali právě Punto. Všechny typické vypsané závady co byly ve SM jsem během roku měl i já - prasklý rozvoďák, defektní uložení zadní nápravy, bortící se přepážky ve výfuk.potrubí, odcházející cívky v motoru..byl jsem u mechanika každou chvíli. A na to že to hovno jelo, tak spotřeba byla na mě vysoká (něco přes 6litrů čisté město). Byl to ročník 96 a benz.motor (1.1 tuším). Možná ty nafťáky jsou lepší, ale do Fiata bych už nešel ani zadarmo
Si piš, že se potkalyMarky píše:No me jako chlapa laka punto je prece jen dospelejsi....Co jsi delal s motorem po tom prasklem rozvodaku, pry by se ventily nemely potkat s pistama.
Ale to je spravne, to chci slyset at si mohu udela o aute nazor.Salám píše: Ale nechci nikoho ovlivňovat, píšu jen vlastní zkušenosti-možná jsem měl zrovna zmetek a ostatní můžou být v pohodě.
Kód: Vybrat vše
...rozdíl od mnoha jiných motorů to však není důvod k pláči, protože ventily se u malých motorů fiat nepotkají se dnem pístu a nehrozí tak destrukce motoru.
No tu jsem byl a uz jsem se i registroval, protoze jsem cekal na punto pred barakem. Ale znas to, domaci hrac vesmes nebude kopat do vlastni brany a spolehal jsem, ze tu lide jezdi nebo jezdili nejen s astramamilosh píše:pane marky, mrkni sem do sekce PUNTO a projed si prispevky o koupi auta, kazdy auto muze bejt shit i sebelepsi znacka, pravidelny servis kdyz budes delat a byl delan nebal bych se niceho.
WWW.CLUB-FIAT.COM
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |