no aby si pak neplakal. prece jen par coupacek s turbem je tu taky a pak se muzes pomerovatMajklus píše:to mas pravdu,s takovym autem se nesmi jezdit jak z obsahem 1,0uz se tesim,pak prijedu nekam na sraz a zkusime dat sprint

no aby si pak neplakal. prece jen par coupacek s turbem je tu taky a pak se muzes pomerovatMajklus píše:to mas pravdu,s takovym autem se nesmi jezdit jak z obsahem 1,0uz se tesim,pak prijedu nekam na sraz a zkusime dat sprint
No aby to treba nebylo naopak to bych ci pak koupil Astru 1,2Princ William píše:no aby si pak neplakal. prece jen par coupacek s turbem je tu taky a pak se muzes pomerovatMajklus píše:to mas pravdu,s takovym autem se nesmi jezdit jak z obsahem 1,0uz se tesim,pak prijedu nekam na sraz a zkusime dat sprint
![]()
no ale pokud se uvidime tak klidne dame sprint i kdyz urcite prohraju jsem zvedavej vo kolik mi ujedes
![]()
![]()
treba mito skoci v zapalu boje do nouzoveho rezimu..Princ William píše:tomu snad ani sam neveris kdyz si to psalMajklus píše:No aby to treba nebylo naopak to bych ci pak koupil Astru 1,2(Nic proti 1,2 ale... )
![]()
![]()
![]()
![]()
Princ William píše:to se nepocita..... to bych potom mohl sprintovat s kde kym v jejich nouzovem rezimuMajklus píše:treba mito skoci v zapalu boje do nouzoveho rezimu..
![]()
![]()
![]()
a rikat ze jsem jim natrhnul pr****
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |