Příspěvek
od Sintom » 07 říj 2009, 16:27
Ahoj, trošku odbočím. jestli jsme to pochopil zprávně tak u PG5 odchází hlavně výkonový spínací tranzistor. Tato chyba už je vychytána u PSG 16 ?
Tedy u PSG 16 je nepravděpodobná vada elektroniky.
Mechanika však zůstala stejná takže mechanické a jiné opotřebení je stejné jak u PG5 tak PSG16
Nebo i vtomto se u PSG16 něco zlepšilo ? Neb žádné návody nejsou psané na PSG16
(mám 2,2ku 03 s vyšším výkonem 88 KW tedy psg 16? ) Startuje zaím perfektně kolik má najeto netuším neb si někdo hrál s palubkou. kolem 1600-1800 otáček slyším pískání, zatím jsem nezkoumal odkud jde ale jsou to nejspíše opatky turba že ? Na to juknu v jiných sekcích ale pokud to někdo víte rovnou budu rád když odepíšete.
Stejně tak jako na:
Neměl jsme nikdy problém s EGR ale moc se mi nelíbí do sání posílat splodiny. Moc jsme se toho dočetl v jiné sekci, ale nebude mít mechanické zaslepení taky nějaký neduh u čerpadla ? bude dostávat trochu jiné hodnoty pracovat s jinou teplotou atd.
Děkji
Naposledy upravil(a)
Sintom dne 08 říj 2009, 08:17, celkem upraveno 1 x.
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21