Flíčkovo Astrulka X18XE1 - 1.8 16V (UPDATE)
-
- Kontaktovat uživatele:
Yeah, tak přesně tyhle mám...ale zatím se nezamlžili, ale tak stejně budu muset objet silikonem ty zadní...jelikož se malinko mlží, ale je divný, že když prší je vše ok, ale jak to je ráno ve stínu a pak na to začne svítit slunko, tak se mi zamlží drobet po stranách...tak bych i vzal ty blinkry
Teda fakt dík...A tobě se mlžili???

- Reklama
- Princ William
no kdyz meju auto poradne a dostane se voda pod ty plastovy nadkoli nebo pri desti tak se zamlzej. ja tam dal silnejsi gumovy krouzky a je pokoj. mozna by stacilo to poradne vobjet i silikonem a bude pokoj ale chtel jsem to nechat rozebiratelne pri vymene zarovky. hlavne jsem je podmaznul silikonem pod tu mechovku a pak soupnul na blatnik aby tam nezahanelo zvenci. hele to je vsechno otazkou zkusenosti a predvidatelnosti. clovek se porad uci.....Flicek píše:Yeah, tak přesně tyhle mám...ale zatím se nezamlžili, ale tak stejně budu muset objet silikonem ty zadní...jelikož se malinko mlží, ale je divný, že když prší je vše ok, ale jak to je ráno ve stínu a pak na to začne svítit slunko, tak se mi zamlží drobet po stranách...tak bych i vzal ty blinkryTeda fakt dík...A tobě se mlžili???
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš naprostou pravdu...nu jak jsem to tak četl, docela jsi si s tím pohrál, každopádně sis vyhrál s celím autíčkem, vypadá moc pěkněPrinc William píše:no kdyz meju auto poradne a dostane se voda pod ty plastovy nadkoli nebo pri desti tak se zamlzej. ja tam dal silnejsi gumovy krouzky a je pokoj. mozna by stacilo to poradne vobjet i silikonem a bude pokoj ale chtel jsem to nechat rozebiratelne pri vymene zarovky. hlavne jsem je podmaznul silikonem pod tu mechovku a pak soupnul na blatnik aby tam nezahanelo zvenci. hele to je vsechno otazkou zkusenosti a predvidatelnosti. clovek se porad uci.....Flicek píše:Yeah, tak přesně tyhle mám...ale zatím se nezamlžili, ale tak stejně budu muset objet silikonem ty zadní...jelikož se malinko mlží, ale je divný, že když prší je vše ok, ale jak to je ráno ve stínu a pak na to začne svítit slunko, tak se mi zamlží drobet po stranách...tak bych i vzal ty blinkryTeda fakt dík...A tobě se mlžili???

- Princ William
diky za pochvalu. docela to tesi to porad slysetFlicek píše:Tak to máš naprostou pravdu...nu jak jsem to tak četl, docela jsi si s tím pohrál, každopádně sis vyhrál s celím autíčkem, vypadá moc pěkněNuuu, to já budu muset udělat ty zadní, docela mě to štve, blinkry se zatím nemlží, tak to nechám bejt...Jinak jsem koukal a ty máš taky Angel Eyes...Jsi s nima spokojenej??? Já jsem četl že svítí na p**u, tak teda nevím, chtěl sem si je původně koupit, ale teď váhám....

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Tobě se ty ledky nemlží??? Kua, tak do tich sem měl jít...Nuu mlží se mi vevnitř, ale ze strany! Jak sem řikal je to ve stínu pak na to začne šajnit slunce a je to v háji, takže fakt nevím co s tím...A co se tíče těch blinkrů, tak ty už se mi taky zamlžili...Takže ty si dal jenom tu silnější gumičku a silikonem si podmázl mechovku...??? Já s tím budu muset něco udělat, už mě to s**e. Nuuu s tima světlama si raději počkám...chtěl bych tam nějaký podobný jako máš ty, ale víš jak abych si nenaběhl, to si raději koupím žárovky Philips Extreme...
- Princ William
udelej jak jsem psal ja a bude vse ok. proste musi to tesnit. dle meho posouzeni nejvic se dostava ta vlkost okolo te zarovky u toho blinkru. zadni led jsou OKFlicek píše:Tobě se ty ledky nemlží??? Kua, tak do tich sem měl jít...Nuu mlží se mi vevnitř, ale ze strany! Jak sem řikal je to ve stínu pak na to začne šajnit slunce a je to v háji, takže fakt nevím co s tím...A co se tíče těch blinkrů, tak ty už se mi taky zamlžili...Takže ty si dal jenom tu silnější gumičku a silikonem si podmázl mechovku...??? Já s tím budu muset něco udělat, už mě to s**e. Nuuu s tima světlama si raději počkám...chtěl bych tam nějaký podobný jako máš ty, ale víš jak abych si nenaběhl, to si raději koupím žárovky Philips Extreme...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nuuu tak teď se mi dostal do ruky silikonový mazivo a má to odpuzovat vodu a vlhkost, tak teď bych to potřeboval na něčem vyzkoušet, abych tím něco nepo*ral
Nuuu a když to bude k ničemu, tak to udělám jako si to psal ty...Jinak dík za radu
Uvidíme, bylo by to fajn, víš jak, že bych to nemusel oblepovat nějakým silikonem...

- Princ William
no to se nedivim je s tim "super" prace. hadr, ruce lepi vsechno lepi ted se nemas do ceho utrit proste parada. moc pekna praceFlicek píše:bylo by to fajn, víš jak, že bych to nemusel oblepovat nějakým silikonem...

-
- Kontaktovat uživatele:
Čau čau, takže sem se rozhodl, že si pořídím přes zimu tyto kola, akurát byl potřeboval poradit, jestli by se tam vešli, jsou to sice 17¨, ale autíčko mám snížený o 5 cm...tak teď nevím, abych si nenaběhl
Může mi někdo poradit a popřípadě jaký pneu na to. V tomhle si nevím rady!! Rozměr: 7,5 x 17 a právě nevím jaký pneu na to půjdou (např. 205). Mám takový pocit, že by to mohli bejt 215....Pls poraďte...

- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Čau, myslím že by se ti tam měli bezproblémů vejít i když to máš snížený, já mám na autě pneu 205/40 17, ale můžeš tam dát jak 205/45 nebo 215/40 tohle všechno by mělo být ok!..jinak pěkný kolečka jsi vybral 

moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
-
- Kontaktovat uživatele:
Yeah kola sou super...prostě k tej Astře mi to sedí ze všech nejlíp, víš jak a ještě to má ten límec, to úpe žeru, nuu jinak fakt dík. Takže říkáš že by tam v poho šli ty pneu 205 dejme tomu s profilem 40??? Když je to 7,5. Já se v tomhle fakt nevyznám...Ty tvoje sou taky super, ale tak nechci se opičitCidla píše:Čau, myslím že by se ti tam měli bezproblémů vejít i když to máš snížený, já mám na autě pneu 205/40 17, ale můžeš tam dát jak 205/45 nebo 215/40 tohle všechno by mělo být ok!..jinak pěkný kolečka jsi vybral

-
- Kontaktovat uživatele:
Čau čau, tak a je to tady...přišla na řadu výměna rádia!!! Byl sem velice nespokovej s origo rádiem...jelikož sem si pustil CDčko a chvíli to hrálo a pak to začlo skákat...Zkoušel sem to vyčistit čistícím Cdčkem, ale to mi nevzalo, asi až na 10. pokus si nechalo říct...Nuuu a problém přetrvával, Takže už sem to nemohl vydržet a koupil sem si SONY MEX-BT2500, jenže, teď přede mnou je dálší překážka a to, že si nevím rady se zapojením, četl sem různé příspěvky jak to rádio vytáhnout, ale většina byla bez obrázků, jak nešlo to UKAZTO.COM. Tak bych prosil o radu, jak vykuchat to staré rádio a taky jestli má někdo zkušenost se zapojením toho nového...PLS PORAĎTE, za kažkou radu předem děkuju...