záhada v radiu

Vše o zapojení repro, radia atd..
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek »

noo tak to by mne zajimalo jak je mozne ve 400ce pustit CD, to by me potom asi trovhu mrzelo že jsem ji prodal a koupil jsem neorigo radio :D
Reklama

green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

Hribek píše:noo tak to by mne zajimalo jak je mozne ve 400ce pustit CD, to by me potom asi trovhu mrzelo že jsem ji prodal a koupil jsem neorigo radio :D
Dobrý no, opraveno, ale tvoje "rada" mi moc nepomůže :roll:
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek »

njn, sorry ja vim ze to byla spis provokace nez rada, ale nechapu jak je mozne ze te to radio tak zlobi, ja totiz Salama znam osobne a parkrat jsem se snim i vezl v astre ješte kdyz mu tam hrala 500ka co ti prodal. je fakt ze radio jsem tam nikdy neslysel ale CDčka tam hráli krásně. Ted vim za si koupil z druhe ruky to same radio co mam ja(VDO 1024MP3) a sam s tim ma problemy.
green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

Já vím, že se znáte :lol: , viděl jsem tady někde fotky s masem :shock: Už mě to rádio celkem brutálně jebe, Salám mi radil do toho pořádně třísknout, přiznám se, že k tomu nemám daleko, ale zatím se krotím...
Vojta tady někde psal, že si přehrál soft z jinýho rádia, nevíte někdo kde, zač, čím, do čeho? :lol:
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek »

njn maso dyt bez toho se neda zit ne? :D ono je ale bouzel mozne i poskozeni behem prepravy, myslim ze mi Salam rikal ze ti to posila postou a ja kdyz si vzpomenu na svoji prvni brigadu( prave u ceske posty) jak se tam zachazi s prepravovanymi baliky tak mam strach kdykolliv nekomu neco poslat. Pochybuju ze tady na forum by mel nekdo v umyslu nekomu nejak uskodit. Zkus to radio zapojit u nekoho znameho s astrou a uvidi se co to dela.
Salám

Příspěvek od Salám »

Kua jak je možné, že to nějakou dobu hrálo normálně a teď zase nic? Tam bude nějaká šílená cypovina - nějaký kontakt přímo v radiu-chtělo by to ať to skoukne elektrikář...nebo se naštvu a přijedu to spravit kladivem :!: :evil: (samozřejmě až po vyjmutí z vozu.. :lol: :lol: )
green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

Teď jsem tam hodil zpátky 4stovku, předpotopní MC mi hrají úplně brutálně dobře, dokonce ani repráky nerachtají. Myslím, že bude problémek někde v tom rádiu, ale do pájení tištáků se teda nechystám. Salám mě asi nebude mít rád :oops: :oops: :oops:
spermin

Příspěvek od spermin »

Taky může být uvolněný nějaký spoj na tišťáku, příčina –nevhodná manipulace,
Byl balík při přebírání poškozený? Vzpomínej.
:?:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

Nee, balík byl v pořádku, na to si dávám, majzla, navíc to Salám zabalil opravdu zodpovědně, do bublinek, bylo to zamotaný do spousty novin a tak...
Vím, že pošta jsou šmejdi, že s balíkama zacházejí všelijak, ale tenhle byl O.K.
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

Poštáci jsou pěkný k...y. Nedávno jsem koupil starší video a když mě pošťák nechytl doma tak to dovezl do práce a sekretářka povídala že to hodil na zem od pasu a vůbec ho to netankovalo. Video samo rozmláceny. A to jak se chovají k balíkám na poště a přepravě radši nepřemýšlet.
Salám

Příspěvek od Salám »

Marian píše:Poštáci jsou pěkný k...y. Nedávno jsem koupil starší video a když mě pošťák nechytl doma tak to dovezl do práce a sekretářka povídala že to hodil na zem od pasu a vůbec ho to netankovalo. Video samo rozmláceny. A to jak se chovají k balíkám na poště a přepravě radši nepřemýšlet.
Hovada..nejhorší, že těm hajzlům nic nedokážu.. :cry:
green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

Ten balík byl úplně v poho, kdyby byl nějak sebemíň poškozenej nebo nabořenej, tak to nepřevezmu.
Škoda že neznám žádnýho třeba slaboproudaře, kterej by to kuchnul, myslím, že to bude fakt jenom povolenej nějakej tišťák, já si na to netroufnu, udělal bych víc škody jak užitku. Škoda, dva dny hrálo dobře, pak s přestávkama, pak přestala hrát levá strana úplně :cry: Pak se zase rozjelo, ale jen na chvíli a teď mi leží chudák na stole... :evil:
green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

Vyřešeno, tímto děkuji Salámovi za super jednání a ochotu, adminy prosím o LOCK.
Dík
Odpovědět