OPEL VECTRA 1.9 CDTI, r.v. 10/2004

Co se jinam nehodí pište sem
manli2

Příspěvek od manli2 »

Zigi píše:Souhlasím, ten 2.0DTI 74kw na Vectru C musí být zákonitě slabý :?
nemusí... :wink: jede to přibližně stejně jako astra 1.4... :wink: akorát za míň
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Reklama

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Ja bych teda WC vzal nejradeji s 3.0CDTI :oops:
Marky

Příspěvek od Marky »

AstraDTI píše:Ja bych teda WC vzal nejradeji s 3.0CDTI :oops:
Tak to jsme dva, kdyz uz, tak poradny motor :D .
Akorat to povinne ruceni uz bych nemel za ty 3litry rocne.
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

No tak ze by dovoz z D byl nejak ukrutne vyhodnej bych nerek, ale da se tam najit peknej kousek za slusnej peniz. Kazdopadne bacha na turky :lol: Jak se majitel autohandlu jmenuje nejak arabsky, tak ruce pryc :lol:
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Konkretne z tehle firmy http://home.mobile.de/cgi-bin/homepageS ... tnerHead=1 jsem prevazel auto do CR a prestoze to byl "top stav", tak jsem absolvoval nejakejch 800km zpatecni cesty se zlomenou poloosou :lol: Taky pred predanim zahadne zmizela serviska, atd ... no co, zakaznik si to auto s vidinou zisku pri prodeji v CR prezevsechno pral dovezt, tak jsme ho dovezli :lol:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

AstraDTI píše:No tak ze by dovoz z D byl nejak ukrutne vyhodnej bych nerek, ale da se tam najit peknej kousek za slusnej peniz. Kazdopadne bacha na turky :lol: Jak se majitel autohandlu jmenuje nejak arabsky, tak ruce pryc :lol:
presne take moje zkusenost. spstny je to i kdyz je to jmeno nekam okolo ruska napr alexej atd. jeste mi take dostavej inzeraty vsechno vypada ok a pak uplne dole ctec ze mluvi polsky rusky ..... atd to proste anio neprohlizim a jdu dal. v kazdem pripade doporucuji privat ale pozor vykuk se najde vsude nebo primo renomovaneho prodejce :!: z vlastni zkusenosti :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Asi vyhodnejsi je dojet si pro auto do nemecka sam nez si ho nechat dovezt. Blby je, ze ujedes spoustu km a pak se ti treba nebude libit, nebo se zacnou objevovat nesrovnalosti a zavady jako v pripade tech turku :roll:
Nejvetsi jistotu ma clovek asi v autorizaku - v bazarech jsou sejdiri jako tady (stoceny km, atd.). U soukrome osoby muze byt vyhodna koupe, ale stejne tak to muze byt vice ci mene vychytralej podvodnik :roll:
Odpovědět