Ahoj Takmerstarec, dlouho jsi tu uz nebyl

. Mas pravdu na VDO mi vadilo to, ze to nema zadny vstup a hlavne bylo driv dost drahe co si pamatuji tak cca 5600 Kc nejlevneji. Kdyz ale ted to radio slusne zlevnily, tak jsem prehodnotil a ten vstup ozelel

a zatim nelituji, protoze mam porad funkcni ten original displej . S tou navigaci uz presne nevim (nechce se mi ani hledat

), ale tusim, ze to bylo hlavne o mapach, ktere jsou zaklad pro navigaci a tam to bylo u Daytonu horsi a nejsem si jist, jestli to nebylo take i o penezich.
Na Pixmanii jsem nepsal a ani u nich nic nekoupil, pravda zvazoval jsem pred casem, ze ho tam koupim - stalo tusim jen 3600Kc, ale nez jsem se rozhoupal uz bylo nenavratne fuc. Na druhou stranu nelituji, protoze alespon ma CZ zarucak a vim, ze dodavatel je solidni, alespon zatim na me tak pusobi.
Jak je to u Tveho auta z roku 2005 netusim, nemam poneti jestli to v tomto zrovna polaci neorezali. Mas tam original ovladani na volantu? Jinak to infra ovladani na volant se k tomuto radiu 100% prodava, nekde mam ulozen i jeho AJ manual.