Nazdar Jarošu,no co by mě zajímalo? Už jsem to byl omrknout na vrakaču,co jsem to tam kupoval a zase jsem se ujistil,že opel,jiné auto dlouho nemám,dělá všelijakou výbavu od prkotin až po složité věci.Třeba pitomé světýlko vnitřního osvětlení,ale to bude tím,že chceme do svého auta snad vše,co jen by bylo možné,až na Gorba

,nemusí mít všechno.Takže to občas pasovat nemusí.
Jarošu,všiml jsem si,že Zafira má několik typů sedaček celkem asi 5typů.Tam kde je ten tastlík,jak máš ty je zase uplně jinak vyřešené,posouvání sedačky,je prostě širší,aby se tam tam kastlík vešel a to u moji sedačky není,tím pádem,sedačku oddělat,už mám,až na jeden šroubek,který nejde povolit,jelikož se protáčí v protikusu ližiny a dostat ho pryč,bude pakárna a udělat nový rám,na posouvání sedačky z toho starého.
Právě pro to nechápu proč ten mechanismus na posouvání sedačky není stejný,proč to dělali zase jiné,prostě by tam ten kastlik nedali,Néééééé,oni musí udělat i jiný mechanismus

blbci.
Já jsem se chtěl zeptat,kdo to předělával.Teď už to je jen na mě,ale jdu do toho,jelikož do přední přihrádky už nic nedám,na víc marodím se zádama 2měs a trochu se už nudím,tím to se OMLOUVÁM

,že jsem nejel na dnešní sraz,jelikož bych tam dlouho nevydržel
Jarošu,pokud to máš origo,tak to mě s tím moc nepomůžeš,ty se máš

,ale díky za optání.Já to zdokumentuji,pak dám foto.