mrnous - Astra G 1.7CDTi
Re: mrnous - Astra G 1.7DTL 16V
nevim co je PM, ale mas SZ 

- Reklama
hoj, pisu to tady at se to resi spis tu
. Ty cervene parkovacky co tam mas, to si kupoval nekde u vas? Jestli jo, nekoupil by si mi je? Dal bych ti penize a az by si mel cestu do trince tak bychom se sesli. Nebo jestli si to kupoval nekde jinde tak treba odkaz na net. Ja jen nevim jake bych tam mel koupit a ta cervena me fakt zaujala

cau.no koupil jsem to ve FM v autokelly.jestli chces cervene tak ti je koupim.a jak bude cas tak bych ti to dal v trinci.ale az koncem mesice jestli na to nejak hodne nespechas 

nespecha, me to jen zaujalo tak bych je chtel
. Dik moc 

- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:

už HONDA civic VTEC
jj jsou 

zdar lidi.potreboval bych poradit.dnes jsem si koupil cervene zarovky na interierove podsviceni nahoru k zasterkam na svetlo ale kdyz jsou otevrene dvere tak to sviti normalne.jakmile dvere zavru tak svetlo pohasne ale sviti ty LED diody uplne slabe.nema s tema zarovkama nekdo zkusenosti? nerad bych tak nechal auto pres noc a rano nenastartoval.pokud ma nekdo s tim zkusenosti prosim podelte se
Nekde se to tady psalo. je to tim ze klasicka sufitka potrebuje vic energie k rozsvoceni nez diody. Diodam staci trochu. A celou dobu do toho svetla trochu proudu jde, jenze u sufitky to nepozname a u diod ano. Psali ze by s tim byt problem nemel, ze to zere tak malo ze to vubec neva, ale kdyby si nechtel at to sviti tak staci pridat odpor a pak bude potrebovat ta dioda vic proudu k rozsviceni a ten tam neni
tady to bude asi lepe popsane https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= ja prece jen o elektrice vim asi jen to ze kope 

diky Ali za radu...a ze jsi to ty tak ti jednu sulfitku dam.chces?
... ty parkovacky uz jsou objednane tak ti je dodam jakmile budou 

jeeeee
. Dekuji, to vis ze chci
. Vsak mi to vsechno spocti a pak se vyrovname

vyborne.za tu sulfidku nechci nic.ber to jako darek
v pondeli uz bych mel byt v trinci tak bychom se mohli domluvit ze bych te nekde pockal po praci a prehodili bychom to
udelame si dve bordel astry 

dekuji moc. Ok v pondeli mam v 9:00 zkousku ale od te 11-12 jsem urcite doma tak pak bychom to prohodili
. Jn to mi taky pritelkyne rekla ze to bude jak v bordelu
. Ale tak co uz 

cau marty. Vcera jsem s tou cervenou sufitkou jel poprve za tmy a je to luxus
. Sice na cteni z mapy to neni, ale nazvy cd si v poho prectu a to mi staci
. Fakt diky