sportovni vzduchovy filtr

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

Zdravím kolegové. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že to bylo poznat. Celkem dost s autem jezdím po dálnicích a často mimo ČR, takže tam je to fajn protáhnout. Měl jsem hrušku namontovanou půl roku - poznat to bylo hlavně na dálnici, kde při rychlosti nad 130 byla cítit větší akcelerace- zkrátka, jak se ten motor nadechl. ALE!!!!!! Nevím, kdo to psal, jestli klubo nebo Yanek: jakmole jsem to tam dal, tak mi začal motor při volnoběhu chcípat a kolísaly otáčky- váha vzduchu s tím měla problém. Takže teď, když mi přítelkyně rozstřelila auto, hned jsem si tam dal nový: tu jak někdo napsal hroznou krabici. Já nejem moc příznivcem zasahování do motorů. Nějak znám až moc pseudotuningářů, kterým to sice chvilku parádně jezdí,ale následně se ta úprava ozve a sabotuje. Pokud by jste někdo měl zájem si ho ntam dát- jak zde psal klubo: Odstiňte ho od motoru, jelikož inak skutečně nasává horký vzduch a moc tím nepřidáte :idea: Jinak mám ho ji doma, v krásném stavu, tak kdyby někdo chtěl: za 500 ji dám. :wink:
2.0 16V
Reklama

libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

Takze si koupil zpatky originalni ?
Princ William

Příspěvek od Princ William »

je takove problemy s volnobehem nemam. na tom odstineni se jeste zapracuje. zvuk to ma taky drobet jinej. kdyz nejezdis v nakym bordelu a po nakejch prasnech cestach tak si myslim ze tam klidne kuzel muzes mit.
prece kazdej preferuje neco jinyho......

jinak na druhym aute mame krabici s privodem cerstveho vzduchu rovnou od masky(origo). je v ni dana nejaka latka ve vlozce neni tam zadnej papir!!!!!!!. mame to tam uz 5let (porad stejna vlozka). musis to pochopitelne cistit jako kazdej filtr krome papiraku ten rovnou vyhodis a das jinej. na vlozce najeto cca 120 tis km celkem necelej 190km a NO PROBLEM!!!!!. je to 2litr 16V benzin. nezpozoroval jsem zadne kolisani otacek nebo neco podobnyho ani zadna zavada vahy vzduchu nebo na motoru. proste jemom jezdis a menis provozni naplne atd. proste jen udržba. o toto auto se stridame v rodine (slouzi jako 2 auto, jsme 4 s RP). auto nikdo nesetri. na nemecke dalnici casta jizda na max na ceskejch dalnicich to moc nejde. s autem jezdime i po prasnej cestach na chatu (dost casto). na zaver s autem jezdim nejcasteji ja tak vim co pisu!!!! PREBERTE SI TO JAK CHCETE!!!!!!! ja jsem proste pro

PODOTYKAM ZE TO NENI OPEL
Naposledy upravil(a) Princ William dne 10 úno 2006, 11:48, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William

POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tod pouze muj naroz!!!!!!!!!!!!!
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

a kdyz uz sme u toho, jakym zpusobem se provede to odstineni ?
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

libik píše:a kdyz uz sme u toho, jakym zpusobem se provede to odstineni ?
ideální odstínění sportovního fitru je jeho demontáž a instalace původního boxu s nasáváním v masce :P
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din »

4 libik
najlepsie to spravis tak, ze hrusku das mimo najteplejsich casti motora ( vyfukove zvody etc.), aby to nesalo teply, ale uz ochladeny vzduch. Ja by som sa skor priklanal k tej variante, ze do original boxu by som dal kvalitnejsi filter (tak ako myslel YANEK)
Vela zdaru 8)
Naposledy upravil(a) din dne 11 úno 2006, 10:51, celkem upraveno 3 x.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
yanek neprihlášen

Příspěvek od yanek neprihlášen »

:D uplně nejlepší odstínění je hruška v originál boxu ale já koupim do boxu lepší vložku to je asi nejideálnější s tím prachem to tak hrozný neni ale nekupoval bych filtry za 2 kila kn nebo green se napouští olejem a ten prach pochytá 8)
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

jojo, já tam das nazpátek originál krabici. Je fakt důležitý i co tam máš za filtr. Já používám filtry Mann - vynikající poměr kvalita/cena.
Co se týče odstínění- lidi tam dávají různě desky z nerezu apod.
Nevím jak Jardovi,ale mě ten zvuk zase tak moc neliboval...bylo to hezký ve vysokých rychlostech- bylo to, jako závoďák. ALe na volnoběh to bylo takový divný. Já radši, když ten motor neslyším.
2.0 16V
Princ William

tak jsem to chtel nak odstinit ale bylo by moc slozite a nevzhledne. tak to necham v tom puvodnim stavu jak jste mohli videt na fotce. krabici jsem uz prodal tak to nemuzu dat ani do krabice. ale ted jsem nekde videl ten samej filtr na astre g coupe a mel to tam nainstalovane jako ja. :) prece jenom tam tekove vedro neni. zkousel jsem to.
Princ William

je mi jedno jestli motor slysim nebo ne stejne tam planuju ladak tak ten motor stejne neuslysim. :)
Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek »

já tam mám filtr raceland + el turbo a zatim nevyrezanej střední tlumič konec je remus a subjektivni pocit je ze zhruba do 5800 tahne pak citim zvadnuti.ale na druhou stranu se mi libi ze kdyz dam plnej va strednich otackach(3500-4500.) tak to ma uplne jinej zvuk nez kdyz mam ty samy otacky ale jen treba pul plynu.ten rozdil zvuku je špica.myslim je špica je ten pod plynem zarazenym v koberecku..
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

co to znamená ta zkratka SRi???
2.0 16V
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dominus-et-deus píše:co to znamená ta zkratka SRi???
sotva stíhám řadit :P :P
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

klubo píše:
dominus-et-deus píše:co to znamená ta zkratka SRi???
sotva stíhám řadit :P :P
obdivuhodná odpověď.... :D, nezklamal jsi.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Odpovědět