Ako reeagovat? AQUA PLANING

Co se jinam nehodí pište sem
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Skola smyku si myslim ze neni v tomhle zas tak prinosna. Leda nejakej dlouhodobejsi kurz. Chce to dost casu nez to clovek dostane do ruky. Nekolik znamejch to absolvovalo a prijde mi ze si odnesli jenom takovy mlhavy obecny poznatky. Meli naucenej velice defenzivni styl. Jako plus skoly smyku beru ze maj dobry podminky a vybaveni.
Reklama

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

AstraDTI píše:Skola smyku si myslim ze neni v tomhle zas tak prinosna. Leda nejakej dlouhodobejsi kurz. Chce to dost casu nez to clovek dostane do ruky. Nekolik znamejch to absolvovalo a prijde mi ze si odnesli jenom takovy mlhavy obecny poznatky. Meli naucenej velice defenzivni styl. Jako plus skoly smyku beru ze maj dobry podminky a vybaveni.
Aspon te naucej nezmatkovat a vis co mas delat. Pokud te ale nuti jezdit jinak (defenzivne) nez jezdis normalne, tak je to opravdu k nicemu.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Za malou chvili se zmatkovani neodnauci. Fakt mi prislo ze kamarada nic navic nenaucili kdyz jsem ho videl jezdit na snehu. Porad byl takovej vystrasenej a neadekvatne reagoval ... Jako hodnotnejsi beru zajet si obcas na nejaky letiste a udelat si drahu z kuzelu. Vyzkousis si jakym postupem ceho docilis a auto taky neni v ohrozeni.
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

To ale neni co bych chtel. To mas jak treba s lyzovanim. Naucis se to sam, ale kdyz ti nekdo nebude rikat, co delas blbe, tak se to poradne nenaucis nikdy.
Nechci se dotknout tvyho kamarada, ale znam lidi, ktery kdyby meli skolu smyku 4 hodiny denne celej rok, tak se jezdit nenaucej.
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Luky píše: znam lidi, ktery kdyby meli skolu smyku 4 hodiny denne celej rok, tak se jezdit nenaucej.
:lol: no to mas naprostou pravdu ! :lol:
Kazdopadne existuje mnoho literatury kde se dozvis jak se ma jezdit. Presne to Ti instruktor odvypravi. Existujou i instruktazni videa. Kazdy auto se taky chova jinak a instruktori ve skole smyku nejsou zadny nadlidi. V tom ze cesta pokusu omylu (bez teoreticke prupravy) je spatna s tebou ale naprosto souhlasim.
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Takze koupit za desitku vrak favorita a zkouset? :D
Tohle by me asi nebolelo, ale rozstrelit si Astrinu by me docela nasralo...
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

S astrou taky neblbnu. To by byla trochu draha sranda a navic musi jeste spoustu let vydrzet. Rek bych ze nejaky auto s technickou platnou tak pul roku za cenu kolem 10tkc je ideal :twisted: Ale chce to aspon servo ...
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Tak to fakt favo mit nebude asi ani v exclusive vybave :lol:
Stejne nejlepsi byla na blbnuti stara skodifka. Nahon na zadek, to se to smejkalo. A kdyz stala v ceste lampa... no a co, kladivo to spravi :D

Kdyz se ale vratim k tomu aquaplaningu, videl jsem kluka, co jel po Strakonicky (skoro jak dalnice) tak 100km/h, ja jel asi 80. V jedny blbe klopeny zatacce tece vzdycky voda ze stredaku pres silnici na pole. Ja to vim, on asi ne. Vletel do toho a bylo to hned... pravy svodidlo, levy a zustal viset prdeli opet na pravym. To byly ms, rek bych, ze ani nestacil sundat nohu z plynu, natoz nak manevrovat.
Odpovědět