Včera jsem krásně zadrhnul předním lízátkem při vymetení díry v okolí Nové Vsi u Chotěboře... Tak nevím jak by dopadnul Lancer v tu chvíli, nemyslím si že jsem blíže k zemi jak on

To není o penězích, když máš chuť dá se vždycky někde domluvit.AstraMan píše:Tak bohatej nejsem, abych se v něm mohl projet... Natož si do něj jen sednout
ty si blbej....AstraMan píše:To hodně lidíJe to velmi povedený nástupce sháde, co se týče krosu
...strašne moooc by som si to chcel vyskúšať, ale neviem či bude niekedy priležitosť..Trdlo píše:Miku: To jsem vždycky říkal taky, než jsem jel tou IX..... Pokrok nezastavíš.... Když zapneš vše co se dá zaponout, tak to auto ani snad nejde ze silnice urvat, ale když vše vypneš..... dokážeš to roztočit už při rozjezdu... A ten tlak do sedačky, když se zapomeneš a ztěžkne ti noha...
Taky pravda.manli2 píše:když vypneš co se dá vypnout tak vědšinu lidí tady už neuvidíš
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |