Slag píše:Při pohledu z boku to musí být vynikající cirkus...přední, boční a ještě blinkr v zrcátku
Zrcátko je na to, aby bylo vidět dozadu, ne na nějaký blikání
jo a kdybi ti nahodou prestal jit blinkr na blatniku, a budes odbocovat a nebudes vedet zeti nejde tak s emuze stat nestesti
ale jinak v pohode
Slag píše:Při pohledu z boku to musí být vynikající cirkus...přední, boční a ještě blinkr v zrcátku
Zrcátko je na to, aby bylo vidět dozadu, ne na nějaký blikání
jo a kdybi ti nahodou prestal jit blinkr na blatniku, a budes odbocovat a nebudes vedet zeti nejde tak s emuze stat nestesti
ale jinak v pohode
jo a karkulku sežere vlk
to že ti nejde nějaká žárovka blinkru poznáš hned, protože začnou blikat rychle
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ták jsem finálně rozhodnut, na vrakáči jsem pořídil plasty na pravu stávajícího zrcátka, takže bude oprava což vyjde se vším asi na 400
a až budou peníze navíc ( nikdy ) koupim vyhřívané s blikačem, jo cirkus ale mě se líbí a blikače na nárazníku mám začerněný a nejsou tolik vidět jj, téma ke zdrbání mě a dalším hádkám
Ale koukám že moc lidem se to tu nelíbí
Já budu na jaře dávat M3 s blinkrem a je mi úplně jedno, že mám blinkr i na blatníku, je to můj "cirkus", že...
Už se mí válejí nevím jak dlouho doma, tak je tam picnu.
Hlasuji pro vyhřívané s blikačem, který bliká v opačném rytmu než blikače. Když cirkus, tak cirkus a k ňůnejmovi se to hodí . Jinak kousek pod zrcátkem máš boční blikač - přeci .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka