- IMG_3733.JPG (198.09 KiB) Zobrazeno 2320 x
- IMG_3736.JPG (169.68 KiB) Zobrazeno 2320 x
No teď bych to rozhodně nemyl... Pokud se bude postupně oteplovat, tak všechen sníh a bahno půjde z chodníků do silnice, takže všechen ten bazmek bude na silnici a tím pádem budou Astry ještě více zašpiněné, než mohly být do teď
... kdyby to auto mělo ruce, nebo nohy, tak bys viděl
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....Já kdybych měl zadní kufr úplně černej, tak bych měl auto čisté.tesario píše:Škoda, že jsem nevyfotil svou Astru ještě, když byla špinavá. To byste viděli opravdu špinavý auto (zadní kufr byl úplně černej a značka nebyla vůbec vidět)
Nejsou čerstvý, ale hrálo se o nejšpinavější foto auta nebo o nejčerstvější fotkuAPiK píše:Cidla: Humáč, to je fakt, ale ty fotky nejsou moc čerstvý, co?
no tak kdyby mělo ruce tak by se umylo samo néFrydex píše:Tak to je humáč....... kdyby to auto mělo ruce, nebo nohy, tak bys viděl
Však já také nepoužil nejčerstvější fotoCidla píše:Nejsou čerstvý, ale hrálo se o nejšpinavější foto auta nebo o nejčerstvější fotku...už je to nějakej pátek to je pravda...
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |