ci len nabit a basta

Určitě jsi měl namysli změnu proudu a né napětí. Jen pro upřesněníTrdlo píše:Nabíječka je nejlepší, když jde zvolit nabíjecí napětí. Na 44 by mělo jít 4.4, na 55 5.5.....

Do té CTEX určitě z finančních důvodů nepůjdu. Jedině které mě zatím zaujaly jsou tyto:
  Do té CTEX určitě z finančních důvodů nepůjdu. Jedině které mě zatím zaujaly jsou tyto:Nevíš náhodou jak se to absence pojistky projevovala? Mě ta nabíječka svití ale hned skočí do režimu, že baterka je nabitá. Při tom na 100% vím, že je baterka vybitá. Když jsem ji šel reklamovat, tak mi bylo řečeno, že je OK.tappaja píše:To je zajimavy, prvni sem si koupil taky battmax od Bosche nebo jak se to jmenuje, nenabijela, sla na vymenu a pak jsem ji, aniz bych ji vyzkousel, daroval. Dotycny mi pak rikal, ze taky byla K.O. = chybela nejaka pojistka nekde, nechapu proc, ale po dodani pojistky slape dobre.

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |