manli2 píše:mě se nelíběj

Máš můj vkus....milosh píše:Manli zavidi, me se teda libej a to dosti velmi, taky chci tlusty 5-ti paprsky, hodne paprskovy se na astru nehodej

Já jedině nový..... né nějaký poškrábaný od obrubníků....milosh píše:Otas, no kdy dame mini srazik? Muzu ti prodat moje stary 5-ti paprsky at mam na novy

tak uz sem je koupilOťas píše:Já jedině nový..... né nějaký poškrábaný od obrubníků....milosh píše:Otas, no kdy dame mini srazik? Muzu ti prodat moje stary 5-ti paprsky at mam na novy

ale je mi to jasny dobra cena dobrej vzhled co dodat jeste mit prachy a ani se neda je nekoupit
  ale je mi to jasny dobra cena dobrej vzhled co dodat jeste mit prachy a ani se neda je nekoupit 
njo ja mit porad prachy tak to auto vypada uplne jinak.... jeste ze je nemamPrinc William píše:vojto fakt pekny kola. proste petipaprsek je fajn
P.S. to si moc dlouho nevydrzel. hlavne ze si rikal ze kola zatim ne

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |