Tohle bych taky uplne nezatracoval ...new-name píše:v Brně na autodromu a motokárou každej přijede sám

Tohle bych taky uplne nezatracoval ...new-name píše:v Brně na autodromu a motokárou každej přijede sám
Přímo u Olšovce je taky velký parkoviště, kde by se mohly vystavit a seřadit autaJocker píše:znáte kemp v Jedovnicích? u rybníka Olšovec? Ceny přijatelné, a hlavně a to bych rád zdůraznil .... restaurace Olšoveč v centru Jedovnice-dycky když tam jedu tak se mi objevujou bubliny za ušima (http://www.almara.cz/olsovec/ ).
tam se ti vleze aspoň 100aut, v létě tam stoji 3řady aut a k tomu 1řada motorek u zábradlí, takže o místo tam nouze není. K tomu "protažení" na okruhu, když budu brát v potaz Masarykův, tak bysme nezaplatili ani nájemný, abysme se tam mohli pořádně svéztLiTe píše:V jedovici je každoročně sraz motorek, auta se tam taky vejdou, ale nevim jak je to tam velký, ale tak 20 aut cca by se vejít mohlo, nebyl jsem tam, soudím z fotek. Jo a nechcete to protáhnout někam na okruh ?to by bylo pro mě moooc velký lákadlo
Hele nepindej tady a ujmi se toho..stejne to bude u te Jihlavy..aspon se ukaze jake mas organizatorske schopnostinew-name píše:ono organizároři budou asi až podle místa co? ono těžko bude někdo ze Slovenska Organizovat sraz v Praze
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |