To je hnus, velebnosti.. Holt si asi budem muset zvyknout, že policajti a politici jsou nadlidi a můžou si dělat co chtějí bez postihu.. Hlavně aby si to vládnutí čssd užila co nejdéle..
Banda zm*dů.. Včera jsem viděl jak si policajti zapli majáky, jen aby mohli projet jednosměrkou..
ghostrider píše:Včera jsem viděl jak si policajti zapli majáky, jen aby mohli projet jednosměrkou..
to je v plzni taky normalni. treba jsem videl jak si zapli majak aby se mohli votocit na dvojproudovce a pak to rejpli na chodnik a sli si koupit zradlo co nadelas proste si mysli ze jsou hovada
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:to je v plzni taky normalni. treba jsem videl jak si zapli majak aby se mohli votocit na dvojproudovce a pak to rejpli na chodnik a sli si koupit zradlo co nadelas proste si mysli ze jsou hovada
Vždyť já si to myslím.. Jsem jen zvědav, kdy mě zastavěj a budu se muset s nima dohadovat, před bodama jsem měl celkem štěstí, to jsem vždycky ukecal na míň nebo domluvu alespoň.. Jenže okecat body už nebude jen tak, když se v tom tak vyžívaj.. Prostě zbytečná buzerace a to že se to nelíbí 2/3 řidičů už nikoho nezajímá..
heh no neni dobre se tim asi chlubit, ale dostal jsem dneska dopisek od prazskych MPů, ze se mam dostavit k podani vysvetleni. bla bla bla prekroceni rychlosti v obci do 20 km/h. No fajn. nevite nekdo jakej je postup? to tam jako reknu co se stalo a na miste hned zaplatim pokutku. Nikde se tohote nemuzu docist. A taky by me zajimalo: v teto kategorii je pokuta v Blokovem rizeni 1000,- a ve spravnim 1500 - 2500. Nevite co se me tyka? Osobne bych bral to prvni. no a sem asi prvni na forku s body a dokonce se dvema.
Chvalabohu ze u nas na slovensku taketo nieco nepozname. Neviem si predstavit cestovat z Bratislavy na vychod slovenska cca 550 km presne a vzdy podla predpisov, a hlavne vtedy ked mate v aute 2-3 dieta ktore stale nieco vymysla a kazdou chvilou stojim na pumpe.Ved aj to dieta je cim dlhsie cestujeme tym je nervoznejsie. To by mi cesta trvala min 9 hod kdezto teraz aj zo zastavkami mi to trva cca 7. Nevravim ze jazdim po dialnici 170 ale takych max 150 a mimo obce cca 100 a nie 90, pricom hlavne na dedinach sa snazim dodrziavat rychlost, tam clovek nikdy nevie kedy mu co vbehne do cesty.
Vsetkyh Vas tam v cechach lutujem a dufam ze nam to na slovesnku tak skoro nehrozi.
Jamoko píše:heh no neni dobre se tim asi chlubit, ale dostal jsem dneska dopisek od prazskych MPů, ze se mam dostavit k podani vysvetleni. bla bla bla prekroceni rychlosti v obci do 20 km/h. No fajn. nevite nekdo jakej je postup? to tam jako reknu co se stalo a na miste hned zaplatim pokutku. Nikde se tohote nemuzu docist. A taky by me zajimalo: v teto kategorii je pokuta v Blokovem rizeni 1000,- a ve spravnim 1500 - 2500. Nevite co se me tyka? Osobne bych bral to prvni. no a sem asi prvni na forku s body a dokonce se dvema.
pokud tam mas napsanej termin kdy mas prijit tak tam zavolej (melo by tam bejt cislo) a vymluv se na co chces a vyber co nejdelsi termin od jejich navrhovaneho datumu. takhle to delej porad a po nakej dobe (asi rok to je promlceny) vetsinou daj pokoj uz po 4 mesicich. znamej to takhle dela porad a zatim mu to prochazi
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Fathead píše:Dřív fungovalo takový to, že ze zákona nemusíš udat rodinný příslušníky. V praxi jsem to použil tak, že jsem jednou přehlídl značku, že bude blokový čištění a měl jsem za sklem druhej den lístek. Přijel jsem na policajty a řekl, že to auto tam zaparkoval otec nebo máti, že nevím, že já s tím autem nejel. Pokutu mi nedali, jen mi řekli ať si dávám příště pozor a šel jsem v pohodě domů. Tole se prý ale nějak zrušilo, takže se nedala použít výmluva, že s autem přijel někdo z rodiny. Teď to prý už zase platí jak dřív, ale nikde jsem si to neověřoval. Pokud NEMAJÍ fotku, kde je jasně poznat, že jsi řídil ty, tak zkus to s tou rodinou a uvidíš co ti řeknou. Já si nemůžu pomoct, ale u policajtů jsem vždycky nejdál došel s mou ukecaností a s takovou jakoby slušností (když jim začneš nadávat, tak to máš spočítaný, to je jasný , ale do zadku jim taky nelez! ).
tohle plati k projednani kdyz mas blocek. jenze von nema jeste nic a je pouze predvolanej k podani vysvetleni. navod jak to dela kamos je vyse. P.S. to s tim rodinou stale plati. zde je take moznost jak se vyvlict pred pokutou