Kdo prodává v obchodě s bílou technikou

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Defender
Kontaktovat uživatele:

Kdo prodává v obchodě s bílou technikou

Příspěvek od Defender » 07 srp 2008, 12:46

Nevěděl jsem jak to nazvat a kam to dát, tak je to tady v pokecu :D
Kluci kdo z vás je prodejcem, dovozcem, nebo něčím takovým automatických praček Ariston ? Vysypala se nám stará pračka a Ivča si vybrala Ariston AQXXF 129 a tak sháním, jestli by se přes někoho se zaměstnaneckou slevou nedala sehnat levněji, než jsem ji našel tady u nás :wink: .
Doporučená cena výrobcem je 17990 Kč, ale dá se sehnat na netu kolem 11T, nicméně třeba se někdo najde, kdo by ji uměl ještě levněji (samozřejmě aby součet s dopravou vyšel alespoň - 15%). Ale dost to spěchá, pokud se nikdo nenajde, tak ji beru za těch 11T tady v Praze :wink:
Předem děkuju :)
Mobil : 602318645

Reklama

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 07 srp 2008, 20:30

Zítra Ti během dne pošlu SZ. Musím to probrat s šéfem velkoskladu, kam jezdím nakupovat, proto to nevím hned. :wink:
END

Pitman

Re: Kdo prodává v obchodě s bílou technikou

Příspěvek od Pitman » 07 srp 2008, 21:13

Defender píše:Nevěděl jsem jak to nazvat a kam to dát, tak je to tady v pokecu :D
Kluci kdo z vás je prodejcem, dovozcem, nebo něčím takovým automatických praček Ariston ? Vysypala se nám stará pračka a Ivča si vybrala Ariston AQXXF 129 a tak sháním, jestli by se přes někoho se zaměstnaneckou slevou nedala sehnat levněji, než jsem ji našel tady u nás :wink: .
Doporučená cena výrobcem je 17990 Kč, ale dá se sehnat na netu kolem 11T, nicméně třeba se někdo najde, kdo by ji uměl ještě levněji (samozřejmě aby součet s dopravou vyšel alespoň - 15%). Ale dost to spěchá, pokud se nikdo nenajde, tak ji beru za těch 11T tady v Praze :wink:
Předem děkuju :)
Hele na Ariston se vyser....meli jsem jednu doma....servis je tu velmi na spatne urovni takze az se ti s ni neco stane tak good luck :cry:

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 07 srp 2008, 21:54

Trdlo díky, budu zítra čekat na SZ :wink:
Pity s tím servisem je mi to jedno, zrovna dnes jsem mluvil s jednou známou a reklamační servis by v případě, že bychom ho potřebovali, nebyl problém :lol:
Mobil : 602318645

Odpovědět