Nové gumy kloužou ?
-
Nové gumy kloužou ?
Ahojda, dal jsem si nové pneu na astrinu a nepříjemné překvapení bylo, když na prvním kruháči jsem šel skoro do smyku....poté jsem hovořil s lidma a všidni tvrdí cca 200-300 km než se sjede takové to mastné na povrchu....je to tak? kdysi jsem si dal barumky a jezdil jsem hned bez problémů.... díky 

- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
jj neboj to je bezne u lepsich gum .. ono Barumky klouzou i kdyz jsou usazeny .. ale novy jako jety ... tam je to des jako des .. ale dneska uz je taky asi vyrabej lepsim zpusobem .. jinak to mastny ojedes tak za 200km a potom to bude sedet lip
meli ti to rict ti co ti davali novy gumy na auto
takze ted s rozvahou a klidem odjezdi prvni kilometry a uvidis ze se to zlepsi

- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
mozem potvrdit, a moze to potvrdit aj moj zadny blatnik naraznik a svetlo spolu s piatymi dverami (este na starom aute) tiez som to nevedel a nikto mi to ani nepovedal a tak som o dusu klepal, gitoval, brusil a striekal 

Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
-
Tak to děkuji, v penuservisu mě sotva pozdravili....děsnej přístup, ale zase za přezutí neclé šestikilo ....to se dá zkousnout to chování
Ale už jezdím opatrněji....fakt jsem koukal jak se to chtělo svést, ale naštěstí jsem včas reagnul a srovnal
)) ještě jednou díky za infa....moč často nové gumy nedávám, jsou to teprve druhé 

-
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Proč přefukovat? já tlačím předek na 2,5Michal Chody1980 píše:no já jsem pro jistotu zajel k pumpě a zjistil, že mám 2,5 všude? takže jsem to dal jak má být a již spokojenost:) nechápu, jak to takhle mohou přefukovat...hovada.

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
2,5 je podľa mňa veľa. Ak to natlačíš do studenej gumy a potom jazdíš pri letných 36 C, skús po jazde zmerať koľko tam máš. Úplne podľa mňa stačí vpredu max 2.2 a tento tlak udržovať, podľa vonkajšej teploty. Samozrejme nemyslím vždy po jazde v horúčave sfúknuť ale natlačiť za studena max 2,2 a jazdiť. Ak sa vonku rapídnejšie ochladí, zase pred jazdou skontrolovať a doladiť. Inak správny tlak vpredu je veľmi cítiť pri jazde. Toť môj názor.
Astra II
No vzhledem k tomu, že gumy foukám zásadně dusíkem, nemám problém se změnou tlaku vlivem teploty.Pico píše:2,5 je podľa mňa veľa. Ak to natlačíš do studenej gumy a potom jazdíš pri letných 36 C, skús po jazde zmerať koľko tam máš. Úplne podľa mňa stačí vpredu max 2.2 a tento tlak udržovať, podľa vonkajšej teploty. Samozrejme nemyslím vždy po jazde v horúčave sfúknuť ale natlačiť za studena max 2,2 a jazdiť. Ak sa vonku rapídnejšie ochladí, zase pred jazdou skontrolovať a doladiť. Inak správny tlak vpredu je veľmi cítiť pri jazde. Toť môj názor.

END