To bychom potom nevěděli čí ty kola jsou když máme stejnýBoči píše:Do pr... ,že jsem nejel![]()
Ale joo neboj .... jednak tam jde vidět kousek kastle a zalezi, ktere kolo by se fotilo, páč mam jedno pokousaný od patníkuCidla píše:To bychom potom nevěděli čí ty kola jsou když máme stejnýBoči píše:Do pr... ,že jsem nejel![]()
to ja taky zadni levý tak kdyby fotil ty pobouchaný tak zas máme problémBoči píše:Ale joo neboj .... jednak tam jde vidět kousek kastle a zalezi, ktere kolo by se fotilo, páč mam jedno pokousaný od patníkuCidla píše:To bychom potom nevěděli čí ty kola jsou když máme stejnýBoči píše:Do pr... ,že jsem nejel![]()
Tak pak už jen podle čepiček ..... jinak nevímCidla píše:to ja taky zadni levý tak kdyby fotil ty pobouchaný tak zas máme problémBoči píše:Ale joo neboj .... jednak tam jde vidět kousek kastle a zalezi, ktere kolo by se fotilo, páč mam jedno pokousaný od patníkuCidla píše: To bychom potom nevěděli čí ty kola jsou když máme stejný
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |