Zpovědnice

Co se jinam nehodí pište sem
Mikal

Zpovědnice

Příspěvek od Mikal »

Zdarec,
můžete mi napsat jakym zpusobem ste se dostali k vasi astřičce??
myslim koupeno, nove, bazar, nebo je to treba jen rodicu,
kolik vam je,kde ste na to vzali penize? a za kolik ta vase astra byla??
diky,
ja totiz, pracne sporim, pocitam kolik mi zbyde z vyplaty, nasobim mesicema,
proste se uz nemuzu dockat, az budu mit taky astricku.
Strasne se mi libi :)
Reklama

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

nějakej policajt :evil:
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Re: Zpovědnice

Příspěvek od Oťas »

Mikal píše:Zdarec,
můžete mi napsat jakym zpusobem ste se dostali k vasi astřičce??
myslim koupeno, nove, bazar, nebo je to treba jen rodicu,
kolik vam je,kde ste na to vzali penize? a za kolik ta vase astra byla??
diky,
ja totiz, pracne sporim, pocitam kolik mi zbyde z vyplaty, nasobim mesicema,
proste se uz nemuzu dockat, az budu mit taky astricku.
Strasne se mi libi :)
Nooo, tomu říkám dotaz to je opravdu zpovědnice...:-)
řeknu ti můj případ .....měl jsem F Astru r.v. 97 3 roky a 3 roky byla stará, když jsem jí kupoval .pak jsem se zamiloval do G Astry a za 2 roky jsem šel pro ní, ale jak se dostat k penězům ti neporadím u mně to bylo prací spolu se ženou :lol:
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Zase porizovat si manzelku abych si mohl koupit autak mi prijde z dlouhodobeho hlediska neekonomicke :lol: :P :lol:
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Luky píše:Zase porizovat si manzelku abych si mohl koupit autak mi prijde z dlouhodobeho hlediska neekonomicke :lol: :P :lol:
Jenže já jsem si pořídil manželku v době, kdy jsem měl ještě kvalitní vůz Š 120L.... :lol:
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

:D V tom pripade sis vyrazne polepsil :D
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Luky píše::D V tom pripade sis vyrazne polepsil :D
To si piš, že bez její pomoci bych ještě teď asi jezdil v ve 20 let starým škopku..... ono se dvěma dětmi na škole se blbě spoří samotnýmu.... :(, pokud teda nejsi BIG podnikatel....
kavkys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kavkys »

...lehce se přidám. Kupoval jsem ji jako novou v roce 99´. Něco jsem mněl naspořeno a zbytek leasing. Celková cena 484000,- Fuj to je ale cifra, když vidím za kolik se teďka prodávaj, ale to je se vším :(
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB :lol:
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

kavkys píše:...lehce se přidám. Kupoval jsem ji jako novou v roce 99´. Něco jsem mněl naspořeno a zbytek leasing. Celková cena 484000,- Fuj to je ale cifra, když vidím za kolik se teďka prodávaj, ale to je se vším :(
To je fakt, ale nad tím člověk nesmí přemýšlet, jak to ztrácí hodnotu, jinak by si nic nekoupil....
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

wow :) njo tak .... ja nemusim odpovidat pac to kazdej vi :lol: :lol: pac jsem to nejmin 5x uz psala :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: no sem na tom podobně jako oťas kterýho zdravim a už se těšim na milovice :wink: ale já měl 2x kadetta a pak mě napadlo koupit fko v kombíku 1.8 16v a klima to byli podmínky ale furt se mi žádná nelíbila až sem si všim že gečka už nejsou tak drahý tak sem dal vyhledat tentokrát 3dveř jelikož u kombika se mi nelíběj zadní lampy přídou mi jak vod trabanta :lol: no a jedinou kterou mi to našlo protože 1.8.16v ve 3 dveři sou docela unikátní jelikož se tady ani ofic neprodávali :? tak tu jedinou kousek vod mý babičky v roudnicy sem do 5 dnů měl doma za cenu 170 byla dotažená z D a sem druhej majitel mám i servisku :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

YANEK píše:...protože 1.8.16v ve 3 dveři sou docela unikátní jelikož se tady ani ofic neprodávali...
ale jo prodávali....

no já sem vod 18-20 jezdil škodou 105L, pak sem si koupil Astru F 1.6 8V 3dv. tu sem měl rok a půl a pak sem ji prodal a koupil géčko...astru F sem měl na leasing a po roce a půl sem ho hotově doplatil a géčko mam taky na leasing na 3 roky a už mi zbejvá jenom 14 měsíců a do leasingu už nikdy u ojetiny nepujdu...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D aha tak mám asi mylný informace ale ani pojištovny tenhe model nemaj v tabulkách počítala mi to z 5dveřu :oops:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
M&R

Příspěvek od M&R »

No já měl nejdřív krásnou 105L, pak 130 s LPG ze švýcarska, tu jsem vyměnil za 205 GTI, který mi jeden šikovněj pražák totálně rozstřelil, pak jsem měl letadlo tykadlo a teď je Astřička. Ta je na úvěr :( Ale jinak by na ní prostě nebylo. Jak řekl Vojta, je to šílený, splácet. Furt musí člověk myslet na to, aby na účtu byl dostatečný zůstatek a splátka odešla včas... :( :( :(
Ale Astřina za to prostě stála. Já i manželka jsme se do ní zbláznili a bylo hotovo :D :D
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

koukam ze jsem asi jediny stvoreni co ma astricku jako prvni auto :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Odpovědět