Chlapi nemáte náhodou někdo jakýsi tuttoriál na výměnu předních brzdových destiček.......co kde a jak povolit.....u feliny byl jeden šroub prostě rozebírání pohoda, ale tady jsou nějaký pružiny přímo na destičkách celkem se toho bojim...tak něž se do toho pustim abych měl představu a zbytečně něco nezničil...... díks
Tady na tom není taky co zkazit. Ze zadu na třmenu jsou 2 plastoví zadky apod nima jsou valečky na 7imbus. Povolíš,vytočíš aje to. Akorad koukni když to budeš rozebírat na tu desku stím pérem jak je propleteny. Je pravá a levá. Níc na tom není.
Michal Vlas píše:Tady na tom není taky co zkazit. Ze zadu na třmenu jsou 2 plastoví zadky apod nima jsou valečky na 7imbus. Povolíš,vytočíš aje to. Akorad koukni když to budeš rozebírat na tu desku stím pérem jak je propleteny. Je pravá a levá. Níc na tom není.
díky dělal jsem to o víkendu...a skončim právě na tom imbusu..protože v sadě imbusů tahle velikost standartně není.....koupil jsem ji a už to šlo jako po másle.....díky
Zdarec, tak nějak laškuji s myšlenkou- zkusit sám si vyměnit na zadní nápravě brzdové destičky. Jedná se čistě o výmenu? či je potřeba nějaké odvzdušnění? Popřípadě je složité vyměnit i brzdovku????
Jaká je ideální tlouštka nové destičky? Nebo až tak moc na ní nezáleží- jsou silné od 15-do 16mm- teda tak nějak jsem se dočetl .
Nějaký foto návod jsem našel, ale s odvzdušnením nebylo řečeno nic!!
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Pokud budeš měnit pouze desky, tak odvzdušňovat nic nemusíš, pouze POZOR na to, že zadní válečky musíš do třmenů zpátky dostat šroubováním (nikoli zatlačováním nebo zatloukáním!) - kvůli samostavům ruční brzdy - je tam jemný závit, tak ať ho nezničíš.
O odvzdušňování brzdové soustavy s ABS je toho zde psáno dost ( třeba zde ) a v amatérských podmínkách se nedoporučuje. Ale někteří členové budou tvrdit, že na tom nic není, tak je to na tobě.
Ohledně rozměru destiček: zde je na obrázku psaná hodnota 15,3 což asi bude ta udávaná tloušťka.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
vasekpetr1 píše:K tomu šroubování ... na pístku jsou zářezy... jak s tím pohneš, tak to potom už jde vcelku dobře.
Já používám klíč na dotahování kotočů na flexu, má 2 výstupky, co akorát pasují na zářezy pístku.
...presne ten isty sofistikovany nastroj použivam aj ja!
Naposledy upravil(a) jerry mouse dne 25 bře 2014, 11:03, celkem upraveno 1 x.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Ahoj chlapi. Potřeboval bych poradit odhledně volného chodu brzdkového pedálu. Vyměnil jsem zadní desky, samozřejěm jsem zašrouboval zadní písty přípravkem k tomu určeným. Nastartuju, našlapal jsem několikrát pedál a pořád mi to chodí až na podlahu. Poradí někdo? Díky moc. Honza
Takže podle prvotního zjištění před pondělní návštěvou mechanika jsem zjistil, že pravděpodobně, jak se zatahovaly písty, které byly vyjeté díky sjetým deskám, a které tudíž byly rezavé, tak kolem prachovky a rezavému povrchu vnikl dovnitř vzduch a mám to zavzušněné. Protože když našlapu tak 3x, tak pedál krásně brzdí již v polovině. Takže pravděpodobně mě čeká oprava pístů přední brzdy. No a když to bude rozdělané, tak zrovna výměna brzdovky. V ponělí budu chytřejší.......