preblikovanie kontrolky motora
preblikovanie kontrolky motora
Zdravim, potreboval by som poradit. Mam Astru G Coupe 2.0 DTL 60 kw kod motora X20DTL. Mam problem v preblikovani kontrolky motora. Diagnostikovali mi problem v zhavicoch tak som ich vymenil no problem stale pretrvava. Taktiez som si vsimol ze v mrazoch auto mi startuje uplne bez problemov ale neukazuje mi kontrolku zhavenia ked auto zhavi. Viete mi nejako pomoct/poradit v com moze byt problem ? Mna napadlo ze ci nahodou nieje problem v elektrike na zhavenie ale nepozeral som to. Vdaka za rady.
- Reklama
Re: preblikovanie kontrolky motora
Tak co ziadna odpoved?
Co myslíš problikáváním....to jako že někdy svítí někdy ne?
No to je vlastně stejně jedno, chce to na diagnostiku a zjistit, co je špatně. Jinak se tu maximálně dočteš typování jako z křišťálové koule.
Na takto popsaný problém odpověď neexistuje.
No to je vlastně stejně jedno, chce to na diagnostiku a zjistit, co je špatně. Jinak se tu maximálně dočteš typování jako z křišťálové koule.
Na takto popsaný problém odpověď neexistuje.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Takže vysvetlím ti to trošku inač. Ráno idem do práce teplota vonku je -10 stupnov. Otocim klucikom a kontrolka na zhavenie mi nezasvieti ale kontrolka motora svieti stale. Auto chytne na prvu ranu. Po ceste ked si tak idem stane sa mi aj niekedy ze ta kontrolka motora aj zhasne znicoho nic niekedy sa stava tak ze staci mi prejst cez kolajnice alebo po diere. Po nejakom case zase zasvieti. Vacsinou kontrolka zhasne vtedy ked sa auto nahreje na prevadzkovu teplotu. Bol som na diagnostike povedali mi ze musim vymenit zhavice. Zhavice som vymenil no bohuzial stale a ten isty problem. Uz som to lepsie opisal ? 

To je lepší
Jestli se ti kontrolka rozsvěcí po projetí díry, může to být kontakt nějakého konektoru.
Jestli v mínus 10 nastartuješ na brnk, zjevně motor žhaví.
Po ohřátí motoru už kontrolka nesvítí ani po projetí díry?
Tak jako tak, zajeď k někomu na diagnostiku, nejlíp k někomu z fóra z tohoto seznamu, ať ti to proklepne.
Nejlíp bude to napíchnout při studeném motoru, za jízdy je vidět, co hapruje za snímač, kde je chyba.

Jestli se ti kontrolka rozsvěcí po projetí díry, může to být kontakt nějakého konektoru.
Jestli v mínus 10 nastartuješ na brnk, zjevně motor žhaví.
Po ohřátí motoru už kontrolka nesvítí ani po projetí díry?
Tak jako tak, zajeď k někomu na diagnostiku, nejlíp k někomu z fóra z tohoto seznamu, ať ti to proklepne.
Nejlíp bude to napíchnout při studeném motoru, za jízdy je vidět, co hapruje za snímač, kde je chyba.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor