Rok 1999
* OPC -> Opel Palace Cinemas

.
 . Marťas máš pravdu v tom co píšeš, jsou to známé ne mouchy, ale masařky tohoto motoru. Ostatně problémy co jsem měl já jsem napsal hned v textu k autu, byly odlišné, ale také výživné. A Mirda zase pravdu mluví o tom přístupu k autu ... i když znám hodně majitelů x17dtl, kterí ji "parkují na koberci", ale stejně pořád řeší nějaké problémy. U mě se všechno vyřešilo výměnou motoru ve staré dobré mechanice (rozuměj ovládání - management motoru). Od té doby jenom filtry, oleje, nafta, vysavač, leštěňka (i když na fotkách zrovna umytá není)
 Marťas máš pravdu v tom co píšeš, jsou to známé ne mouchy, ale masařky tohoto motoru. Ostatně problémy co jsem měl já jsem napsal hned v textu k autu, byly odlišné, ale také výživné. A Mirda zase pravdu mluví o tom přístupu k autu ... i když znám hodně majitelů x17dtl, kterí ji "parkují na koberci", ale stejně pořád řeší nějaké problémy. U mě se všechno vyřešilo výměnou motoru ve staré dobré mechanice (rozuměj ovládání - management motoru). Od té doby jenom filtry, oleje, nafta, vysavač, leštěňka (i když na fotkách zrovna umytá není) 

, ale to není důležité .. hlavně jsem chtěl aby to vystihlo co nejvíce aktuální stav auta
 , ale to není důležité .. hlavně jsem chtěl aby to vystihlo co nejvíce aktuální stav auta to tu trošku aktualizuji, na jakou úroveň jsem teď posunul astru.
  to tu trošku aktualizuji, na jakou úroveň jsem teď posunul astru. ... ve zkratce: 1. majitel, auto kupováno 97 v Opel auto Dobrovolný, 164000 km najeto, olej 5W-30, starty na brnk, žádné zvuky, ševelí jak benzin
  ... ve zkratce: 1. majitel, auto kupováno 97 v Opel auto Dobrovolný, 164000 km najeto, olej 5W-30, starty na brnk, žádné zvuky, ševelí jak benzin

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |