Zdravím všechny,
prosím o radu kde sehnat a jak se to správně jmenuje, příp. nějaké katalogové číslo.
Jak je takový ten plast (v zafiře, r.v. 2003) nad nohama spolujezdce (pod kastlíkem), vlevo drží na dvou vrutech do středové konzole, nahoře je upevněn takovejma plastovejma úchytkama (musí se zmáčknout a vytáhnout), jedna mi chyběla už dřív, druhá mi teď praskla :-/
Díky
Úchytka plastu nad nohama spolujezdce
Úchytka plastu nad nohama spolujezdce
Zafira Z18XE '03 saturn blue
- Reklama
Re: Úchytka plastu nad nohama spolujezdce
Tak ty plastové úchytky bych taky potřeboval, tak by mě zajímalo totéž, co kolegu výše 

Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)

Prolezl jsem eBay a nic
Nakonec asi nezbude nez zvednout prdel a jit se zeptat někam na vrakáč...

Nakonec asi nezbude nez zvednout prdel a jit se zeptat někam na vrakáč...
nebo napiste nekomu s fora co rozprodavaji zafiru myslim ze lukasso
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Ahoj jedná se Ti o celý ten plast, nebo jen tu plastovu pružinu co jej drží ? Ta pružinka stojí v Renocaru sedm korun. Možná jednu dvě najdu, nebo objednáme ? . . . . .
Kód dílu Název dílu Cena bez DPH DPH % Cena s DPH
2208809 0-PRIPONKA 6.06 20.00 7.27
Kód dílu Název dílu Cena bez DPH DPH % Cena s DPH
2208809 0-PRIPONKA 6.06 20.00 7.27
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
Cau,
jenda se mi pouze o 2208809. Uz jsem to taky nasel a ta cena me sokovala (prijemne).
Koupim si to u opla, nemam to daleko. Pokud nekdo vi ze to maji nekde na eshopu, budu rad za info. Usetrim si cas.
Diky
jenda se mi pouze o 2208809. Uz jsem to taky nasel a ta cena me sokovala (prijemne).
Koupim si to u opla, nemam to daleko. Pokud nekdo vi ze to maji nekde na eshopu, budu rad za info. Usetrim si cas.
Diky