hledam zedika(na koupel.) a truhlaře(kuch)
-
hledam zedika(na koupel.) a truhlaře(kuch)
čau neni tu nekdo z JM nejlepe z |Brna sikovnej zednik na nove zdene jadro v panel dome? a sikovnej truhlar na kuch linku v panel do dome? mužete hodit i odkaz na dobre firmy. jinak SZ moc dik spěcha!!! 

astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- Reklama
Re: hledam zedika(na koupel.) a truhlaře(kuch)
Kdyby někdo měl kontakt na to samé v Ostravě tak přivítám taky tip 

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
to nefakcenko: sikovny zednik (spise obkladac) je v Kojetine u Kromerize, tudiz do brna by asi prijel. Specializuje se na koupelny a na zateplovani a obklady fasad domu. Vim ze delal koupelny i s jadrem treba v Olomouci. Zkus mu napsat email nebo zavolat a uvidis. Za zeptani rozhodne nic nedas.
email: obzap@seznam.cz
mobil: 603518002
to zralok: na kuchyne muzu jen doporucit Szturc
Jsou z Nydku, kousek od Trince, A na kuchyne jsou machri. Je to firma s dlouholetou zkusenosti a ted uz to myslim vlastni druha generace z rodiny. Jen nevim jak to bude s cenou, asi zrovna nejlevnejsi nebudou, tipoval bych ze jak Hanak a takovi, ale opet, za zeptani nic nedas.
email: obzap@seznam.cz
mobil: 603518002
to zralok: na kuchyne muzu jen doporucit Szturc
Jsou z Nydku, kousek od Trince, A na kuchyne jsou machri. Je to firma s dlouholetou zkusenosti a ted uz to myslim vlastni druha generace z rodiny. Jen nevim jak to bude s cenou, asi zrovna nejlevnejsi nebudou, tipoval bych ze jak Hanak a takovi, ale opet, za zeptani nic nedas.
Hosi, jsem v podobne situaci....mam novy byt a budu rekonstruovat....jsem z Prahy takze se zednikem vam moc neporadim...ale s kuchyni ano....nevim jak se pohybuji ceny za kuchyne od truhlaru ve vasich krajich, ale ma rada je kupte kuchyni v Ikei...me to vychazi suverene nejlevneji...maji velky vyber, hodne variaci, jsou kvalitni (kovni, pojezdy, panty apod) a pro me jsou cenove za to co chci na cca polovine toho co bych dal u kuchyne na zakazku (bez spotrebicu)...zkuste tedy pokud mate moznost zajit do Ikei...udelaji vam na pockani navrh i s cenou...doporucuji....
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Jj, souhlasím s Pitmanem. Kuchyně v Ikee jsou kvalitativně srovnatelné s kuchyněmi z kuchyňských studií a cenově vyjdou cca na polovinu.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
Taky doporučuji Ikeu. Mám jí 4 roky a nikde žádné poškození nebo vůle, prostě paráda. Navíc mají spousty věcí které ani nejdou u truhlářů zajistit... např. extrémně tlusté pracovní desky z masivu atp. (což je imho druhá nejlepší volba po litých deskách a tisíckrát lepší volba než "dýhované" dřevotřískové desky od truhlářů). Před vlastním návrhem, ale rozhodně doporučuji nastudovat alespoň základy ergonomie kuchyní ať neuděláte nějakou základní chybu případně jí konzultovat s někým kdo na to má školu...
Jeste mala poznamka ohledne spotrebicu....nevim jestli je mate nebo budete take porizovat, ale co se tyce vestavene pracky, mycky, mikrovlnky a digestore, vyplati se rovnez vzit z Ikei..dela to pro ne bud Electrlolux nebo Whirlpool a tezko budete na trhu shanet srovnatelnou kvalitu (ted mluvim o tom stredu...tj pokud chcete Bosch, Siemens, Miele, AEG tak si budete muset priplatit) tak ji za nejakou o moc nizsi cenu nesezenete....
co se tyce desky, trouby a lednice da se v akcich na netu sehnat stejna kvalita jako v Ikei za lepsi ceny......
co se tyce desky, trouby a lednice da se v akcich na netu sehnat stejna kvalita jako v Ikei za lepsi ceny......
myslim ze konzultovat muzes primo s clovekem v Ikei co ti tu kuchyn navrhuje v kompu...vetsinou jsou to lidi co to nejaky ten cas delaji a rozumi tomu.....eXp10it píše:Taky doporučuji Ikeu. Mám jí 4 roky a nikde žádné poškození nebo vůle, prostě paráda. Navíc mají spousty věcí které ani nejdou u truhlářů zajistit... např. extrémně tlusté pracovní desky z masivu atp. (což je imho druhá nejlepší volba po litých deskách a tisíckrát lepší volba než "dýhované" dřevotřískové desky od truhlářů). Před vlastním návrhem, ale rozhodně doporučuji nastudovat alespoň základy ergonomie kuchyní ať neuděláte nějakou základní chybu případně jí konzultovat s někým kdo na to má školu...
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Pity, to není pravda. U kuchyní v Ikee v Brně např. dělá i moje bývalá velice potrefená spolubydlící, která dřív nikdy nedělala nic podobného
Rozhodně doporučuju i tady si vše radši 3x ověřit (což bohužel platí i pro kuchyňská studia).

ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
Pokud tam dela nejaky cas tak uz tomu urcite bude rozumet....clovek se porad neco musi ucit 

Přesně o tom mluvím. O tom, že poradí v IKEI technicky nepochybuji ale o vzájemných polohách spotřebičů, jejich odstupech od stěn to vše v návaznosti na konkrétní prostor aby to bylo nejen pěkné ale hlavně pohodlné k užívání Vám moc neřeknou - není na to časový prostor. Nepopírám že někomu třeba ani nedojde že mohl mít myčku o nějaký ten krok blíž k místu kde se obvykle hromadí nádobí, mikrovlnku blíže k úrovni očí a nalevo od sporáku alespoň 450mm místa, ale mě některé díla "od truhlářů" rvou ko*le 

jj souhlas....akorat nekdy clovek nema moc na vyber..ja treba moc velky prostor nemam a potrebuju tam narvat desne moc veci vcetne pracky, takze teorie je sice jedna vec, ale druha vec je jak to tam vse narvat....takze pak proste polohy spotrebicu a pohodli jde malinko stranou...moc kombinaci na vyber nemam...a myslim ze podobne je na tom vic lidi.....
- Luboš X17DTL
To chce byt na břehu Vltavy a pračku a myčku nebudeš potřebovat. A máš místa dost, jsou to dva největší spotřebiče. 

Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
-
- Kontaktovat uživatele:
akoze te kuchyne z ikey kiku aska atd su vsetko z lamina korupusi dvierka su tez kolikrat z lamina ale momentalne sa davaji MDF dvirka do vysokeho lesku to su striekane kedysi boli te dvirka potahovane folii a to robili vseliake te ornamenty stary
a praconi desky byvaji vetsinou od 28 a 39 mm te kovania byvaju vseliaka na suflata nemusej byt vubec klicky mohou se davat kolejnice samootviraci s brzdou atd... navrhy to vam fakt spravia skoro vsade lebo to neni nic sloziteho napr jeden muj
toto su te folie napr
toto je lamino(drevotriska) napr
a toto je ta MDF strikana napr
a jeste mohou byt dyhovane kuchyne
a praconi desky byvaji vetsinou od 28 a 39 mm te kovania byvaju vseliaka na suflata nemusej byt vubec klicky mohou se davat kolejnice samootviraci s brzdou atd... navrhy to vam fakt spravia skoro vsade lebo to neni nic sloziteho napr jeden muj

toto su te folie napr

toto je lamino(drevotriska) napr

a toto je ta MDF strikana napr

a jeste mohou byt dyhovane kuchyne

Naposledy upravil(a) lukaskpd dne 06 říj 2010, 15:29, celkem upraveno 4 x.
zkus to napsat jeste jednou s carkama nebo to nejak od sebe oddelit...se v tom nevyznam