My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Budete tam mít někdo notebook?Nebo Joel tam má nějaký PC?Mám v plánu si vzít své nádobičko,kdyby někdo chtěl něco s navigací a nechce se mi brát svůj NB,protože já nechám aji hlavu jednou někde
jo a ještě to je super já už jsem to vzdal mám staženou aktualizaci na od garminu mu"vi200 a potřeboval bych to rozchodit tak mi třeba za nějakej škopek poradíš
Herry - " Tak jsem vypnul tempomat, tak me predjel, tak jsem ten tempomat znovu zapl a vycvakal zpet na 100kmh. Blb, ale rychle prede mne a slapl na brzdy. Co dodat."
-> nestalo se nic? Byla by to jeho chyba, ale beze svědků by to asi cajti řešili "co neubrzdíš, to neukecáš" ?
Astra H 1,9CDTI caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
Mám dotaz na šikovných majstrov ako je napr. Trdlo
Svieti ma bag, bol som s tým na diagnostike a chyba sa nedá vymazať. Pretože je problém pod sedačkou. Blbne bočný vodičov. Tak mi bolo povedané že sa to tam musí priamo spojiť, či čo to Kto sa mi do toho pustí ???
UDělej si to sám není to těžký. Dělal sem si to taky.
Nespojoval sem konektory,ale pouze je čistil. Otázka 15min. Rozpojit nastříkat kontaktolem a spojit. Jeden pod sedačkou a jeden v sedačce,pokud nepomůže tak napevno naletovat.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
Odpoj baterku a nech to klidně i 10 min odstát to auto. A potom na tom dělej,už nebudou ,,nabitý" ty airbagy. Nepotřebuješ na to žádný lepší nářadí. Dole pod sedačkou je mála krabička tu vytahneš směrem dopředu(má takovej zobáček kterej přitlačíš k podlaze) a potom tam uvidíš ty konektory,rozpojit a stříknout kontaktolem. V sedaččce je to zezadu. Musíš se do sedačky dostat odstraněním zadní části čalounění sedačky. Je chycená na bokách a dole, takovýma plastovýma páskama který sou zacvakaný v sedačce. A potom ten airbag překrývá ještě malej černejl plast a pod ním je ten konektor. Hlavní je si odpojit baterku a počkat !!!
Potom nutno chybu vymazat.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
No dobre skúsim to. Dúfam, že keď naspäť zapojím baterku, tak nestrelia
Zo spodu viem kde to je a zozadu som mal sedačku už rozobratú tak viem ako na to
V prípade ak to nepomôže, treba konektory odcvaknuť a naletovať napriamo káble ??