Já ráno potkal sypač v Třebíči v borovinským kopci,asi si pamatujou jak to tam vypadalo loni tak to měli podchycený.Jinak celou cestu z Jihlavy ani jeden.Stejně by se nikam přes ty zapadaný auta nedostali,to by museli panáčkové vyjíždet hodně brzo.Jé ve zprávách byl tedka na D1 nabořenej červenej Opel,chudák.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Já jsem ráno viděl 3 dodávky a hádej kde všecky byly? No přece v příkopu ve sněhu
Tak čus,valím do práce,třeba bude zase rally.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
lukaskpd píše:jaky? mi v CR sme to asi nezaregistrovali? rosicky je cehc ze?
No pán Rosický futbalista, mal strašne úvahy že sa nedostaneme do Afriky, že vyhoríme, trošku mu to nevyšlo pretože ešte nevedel že kamoši poliaci nás cez ten plot prehodia
ale namachrovany cesi si myslia ze su suprovi v sporte sa chvalia jak vcera som ich pozeral a boli radi ze sa dostali pres polku teraz to nemozu rozdychat ze mi sme tam a oni su doma