Ja ted stahuju Counter strike Source je to dobry? pujde mi to hrat po netu i kdyz to neni originalka? strilečky ja nikdy moc po netu nehral tak se radši ptám než to sosnu celé Jinak já hraju pořád Lineage 2 mazec největší
Martin22 píše:Ja ted stahuju Counter strike Source je to dobry? pujde mi to hrat po netu i kdyz to neni originalka? strilečky ja nikdy moc po netu nehral tak se radši ptám než to sosnu celé Jinak já hraju pořád Lineage 2 mazec největší
az to budes mit stazeny dej vedet, budes potrebovat nonsteam aby si to moch hrat po netu (zadara samozrejme)
btw. zlaty CS 1.6
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Tak já teda momentálně spíš jezdím, takže Toca race driver 3 u mě momentálně vede, občas NFS: Pro street, ale ne že by mě to nějak extra bavilo. Hrával jsem COD 1 a CS 1.5 online ale to už vzal čas
Jinak bych se rád přidal zahrát si CS 1.6... sic jsem to nikdy nehrál (přeskočil jsem jí a pak chvíli hrál SOURCE), ale až tak rozdílný oproti 1.5 to není ne? Sehnat ho není problém tak pokud to dopadne se serverem, budu jen rád
Naposledy upravil(a) Darren dne 06 led 2008, 12:28, celkem upraveno 1 x.
NFS pro street oproti starsim verzim NFS nic moc teda ale taky ted stahuju colin Dirt , nejaky to pojezdeni tak sem zvedavej ovsem zkouskovy klepe na dvere takze moc casu nebude
Zigi píše:To Synologic: Server nebude, není kdo by ho udělal, ale pokud víš jak na to, tak se do toho pusť
Zkusit to můžu, ale za výsledek neručím.
Večer dám vědět, jak jsem dopadl.
Kompl na to výkon má, jen mám obavu z připojení k netu, že nebude dost rychlé, no uvidím.
Jedna z naj hier podľa mňa Operace Flashpoint Už mám aj Arma Assault - len nie je čas. Ale ináč napr . GTA, alebo Live for speed je super hra Dá sa v nej celkom dobre zabávať Jazda na spotrebu...
Zigi píše:S tím CS serverem těžko říct, s synologicem jsme to zkoušeli ale zakladatel serveru by musel přejít na veřejnou IP, jinak je na netu neviditelný a na tom to vázne...
Určitě by to jelo přes Hamachi, ale nikdy sem s tím nedělal. Zkusím se poptat kamošů
hamachi je dobry ale ne moc na cs, tam staci to normalne zalozit a ostatni se pripoji, pokud nebude nikdo s pevnou ip, (myslim ze ji mam zrovna ja ) tak jedine potom pres hamachi no