Hoj . Ja mam parkovacího asistenta se sviticíma senzorama už asi 4 měsice a
jsem s mima velice spokojeny. Už ani nekoukám do zrcátek při couvání Jen je potřeba v zimě z mich odmetat snih . Jinak by to asi dopadlo velice špatně A to stály jen 1500 kč . 4 svitici senzory a maly display . Opravdu je mužu vřele doporučit
milosh píše:Tak uz ho planuju taky, doporucite nekdo kvalitni znacku za rozumnou cenu ktera bude ukazovat aspon do tech 20cm? to nejde treba i do 10? parkuju na sidlisti a byl jsem dnes vecer vubec rad ze jsem se vesel, no manzelka by mela taky problem, to snad 80% zenskych
Chlapi, nechci vám do toho kecat, ale tento samý mám za nějakých 800,- koupíte to podstatně levněji než za 2.600,-
Nabízí to i u nás v autodílech za nějakých 1,200,-? má za to.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Co jsem ted koukal na aukro tak tam tech asistentu je hafo, mate nekdo zkusenosti s tema kolem ceny 700kc? to se mi moc nezda ze to bude srovnatelne s tim za 2 litry, i kdyz v podstate to jsou stejne 4 cidla a kus dratu
Taky o to uvažuju, za těch 800 na aukru je to jak zadarmo. Jenom by mě zajímalo jestli se ty černy čidla co se dávají do nárazníků dají přestříkat do barvy.
hrubost píše:Taky o to uvažuju, za těch 800 na aukru je to jak zadarmo. Jenom by mě zajímalo jestli se ty černy čidla co se dávají do nárazníků dají přestříkat do barvy.
Stejny dotaz mam, protoze v planu to je
Jinak ja uz je objednal a vic jak tyden pryc a nic neprislo tak nevim zda jsem neprodelal 8 kil
Je tohle ten parkovací asistent za těch cca. 800,- jak se tady píše?Myslíte že se daj ty senzory jemně přestříknout do barvy??Mám trochu strach aby to pak neblblo ale na druhou stranu by měl ultrazvuk tenkou vrstvou projít.Dík za odpovědi.
cau, tak presne tento jsem koupil, ted uz jen cekam na lepsi pocasi a bude montaz a protoze mi nakej debil skrabnul naraznik na parkovisti tak ho budu celej lakovat a rovnou to vemu i s tema senzorama