OT Manželky,milenky,přítelkyně
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT Manželky,milenky,přítelkyně
doprkýnka štrádo, tady je OT na drbání, fotky dávej do druhýho tématu

- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
do pr*dele to je topic, málem jsem si cvrknul

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
o.k o.k,už se to tedy nestane new name
Jinak bílí sex neprovozuju,ledničku navštěvuju taky často,ale že bych se u toho uspokojil,to ne,jen uspokojil žaludek!
Ale asi na něj postupem času dojde,já jsem jěště mladej a nevyřáděnej a zatím mam heslo mr*dej dokud je tvrdej!
A s mladou to ani jinak nejde,jak dojde na to spodní prádlo,tak ikdybych měl chípnout hlady,tak si zařádím!!!
A to už jsme spolu 3 a půl roku a ještě se mi nestalo,že by mě nepřitahovala nebo to bylo stereo abych odmítal se zůčastnit páření!
Jinak bílí sex neprovozuju,ledničku navštěvuju taky často,ale že bych se u toho uspokojil,to ne,jen uspokojil žaludek!
Ale asi na něj postupem času dojde,já jsem jěště mladej a nevyřáděnej a zatím mam heslo mr*dej dokud je tvrdej!
A s mladou to ani jinak nejde,jak dojde na to spodní prádlo,tak ikdybych měl chípnout hlady,tak si zařádím!!!

A to už jsme spolu 3 a půl roku a ještě se mi nestalo,že by mě nepřitahovala nebo to bylo stereo abych odmítal se zůčastnit páření!

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda