Stane se,todle se uhlídat nedá při každodenním ježděnim,mrzí to ale co se dá dělat zas tak černě bych to neviděl a než je prodávat tak nechat opravit a zaleštit
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Tak tento škrábanec nevidím jako důvod na nich už nejezdit... Jednou to přijít muselo, s tím musí počítat každý... Já na tom nejsem o moc lépe
Sice je to k na**ání, ale dokud je hlodnutej na pravý straně, tak se dá pochopit proč... Blbě to vypadá, když je ohlodaná levá strana
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
to eXp10it: Takhle hodně do áčka jsem to nechtěl, ale špatná volba jednotlivých komponentů udělala své.
Všem díky za psychickou podporu. Bohužel se mi poslední dny s autem daří a tohle jen završilo všechny "úspěchy". Na té fotce to není moc vidět, ale je to brutál hluboký.
Já jsem taky myslel, že se půjdu v tu chvíli oběsit, když jsem si udělal na liťáku první šlic! A hlavně ten zvuk o patník Ještě teď se mi ježí chlupy úplně všude, když si na to vzpomenu...
Já to pro jistotu vzal v pátek znovu, pěkně na druhé půlce, aby kolo nekulhalo a bylo vyvážené. Ale už to neřeším. Mám objednané nové, tak doufám, že bude mít delší životnost.