Tak jsme si včera večer zakrosili va sněhu,nedojeli do práce (pak jsem toho hned využil a pařil World of Tanks se zapnutým premiákem na 24 hodin.)
A dneska jsem cestou z Třebíče nadával jak svina:2 kamiony jeli v protisměru jak HOVADA.My jim všichni uhýbali,kličkovali sněhem a pánové kolem nás profičeli........

,kdyby to někomu uklouzlo tak ho smetli.Pak doma ve vsi další:kamion s cisternou si to šinul uzkou sillnicí plnou sněhu.Nemohl asi debil jeden najet hned na státní,nutně musel projíždět celou vesnicí.
Tak jsem si řekl a DOST!!!! budu bojkotovat kamiony.Seru na ně na zmrdy.místo toho aby někde zastavili,jedou dokud to jde a když už to nejde,hoděj blinkry a brečej že zapadli.Že zablokujou dopravu na několik hodin je vůbec nesere.Takže až někde potkám kamion,kterej bude potřebovat abych mu uhnul nebo něco,má smůlu.Jestli se mu na návěsu zkazej rajčata nebo LCD televize je mi srdečně jedno.Maj mít kreténi rozum a nejezdit tam kam nemaj za každou cenu.
A taky bych chtěl pochválit příslušníky policie z Třebíče,jak řídili dopravu v kalamitě(kromě té paní co stála na křižovatce u Intersparu,byla fakt protivná).Na jednu stranu ji chápu,ale na druhou stranu se má chovat jako profík a když fouká hnusnej vítr a sníh má si vzít něco na hlavu.
Pak taky silničáře:dělali co mohli v boji se sněhem.
A jednu policistku co mi poradila a pomohla,ale musel jsem slíbit,že jsem ji neviděl kdyby něco.Děkuji.