Dneska po šichtě jsem v Opavě sundával z auta 5cm vrstvu sněhu. Ještě že jsem ten smetáček nedal z auta pryč a gumové koberce taky. Zima je stále tady.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Vysočina-cosik poletuje vzduchem a je sychravo a hnusně.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
hledal jsem na internetu jak je důveryhodná dlouhodobá předpověd počasí. Něco málo jsem našel na webu http://www.dlouhodoba-predpoved-pocasi.eu , ale stejně to není přesné.
Obecně se dá celkem spolehnout na předpověď na tři dny. Jinak je to spíše odhad vývoje počasí cca týden, ještě celkem spolehlivá předpověď. Jinak dlouhodobé předpovědi 14 a více dní jsou jen velmi obecné odhady toho, jestli bude spíše slunečno nebo deštivo a přibližný rozsah teplot a spolehlivost, tedy přesnost takové předpovědi je velmi nízká.
chčije a chčije, už víc jak 26 hodin v kuse, může mi někdo říct, prot ta kurewská fronta leze jenom takovým debilním pásem zrovna přes JV Moravu? potřebuju jet ven a měřit a ne dřepět v kanclu na (_!_)
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE