Jak jsem chtěl vědět, který světla by jste brali. Tak já jsem se rozhodnul pro ty třetí a už je mám doma. Jsou super. Mám stříbrnou Astru, tak snad to bude vypadat dobře.
synologic píše:Jak jsem chtěl vědět, který světla by jste brali. Tak já jsem se rozhodnul pro ty třetí a už je mám doma. Jsou super. Mám stříbrnou Astru, tak snad to bude vypadat dobře.
No vypadat urcite, hlavne aby to taky dobre svitilo
Na zejtra mám domluvenýho mechoše, kterej mi je namontuje, tak je večer pujedu prubnout a dám hned vědět, jak budou ve tmě svítit. Teda, jestli ta montáž klapne. Doufám, že budou svítit dobře.
synologic píše:Na zejtra mám domluvenýho mechoše, kterej mi je namontuje, tak je večer pujedu prubnout a dám hned vědět, jak budou ve tmě svítit. Teda, jestli ta montáž klapne. Doufám, že budou svítit dobře.
PS: Hlavně nezapomenout dát žárovky do světel ...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
synologic píše:Ty žárovky v blinkrech mi taky vadí, ale už se na tom pracuje.
Chceš koupit? Mám tady 2 ks na prodej
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
lukaskpd píše:cau astroman to mas te ktere sem nevzal
JJ jsem Ti je koupil a ty si mě den na to řekl že si je koupíš v Chrudimi, tak mě tady teď zůstaly . Nebo sis je nekoupil a chceš je dovézt? U mě stále platí že jedu v pátek přes Chrudim, takže bych se stavil