Red Dwarf 1.8i 16V sportive

Odpovědět
Stand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stand »

Ahoj, taky jsem tě ještě v Plzni nepotkal :shock:
Tvoje Astřička je elegantní a líbívá:)
Ale pořád mi to nějak nutí, že tomu něco chybí..
Nezlob se, použil jsem tvou fotku a malinko upravil..
Všechny rejpaly upozorňuju, že moc foto upravovat neumím, jde jen o nápad..

Obrázek
Již bývalá Astřila....
Reklama

Honzza

Příspěvek od Honzza »

Kdyz si prectes nejakej ten prispevek predtim tak jsem psal ze puvodne mela vypadat uplne jinak,todle je jedna z tech veci ;) Takto ten pruh mel byt puvodne az dolu ALE lakyrnik strikal ten naraznik zvlast (proc to je na dlouho pac toho na aute strikal vic a musel bez narazniku) prave proto ze ho strikal zvlast tak by ten pruh neterefil presne a jak to jde pres naraznik tak by to bylo sejdrem. A za dalsi pokud se neco stane s tim spoilerem tak by se musely michat 2 barvy ale hlavni duvod je ten prvni. Taky bylo v planu zamracit protahnout kapotu a blatniky a to mi zase bylo vymluveno kvuli cajtum (uz tak laka pozornost :D ) a taky bych asi mel strach o svetla pri zavirani kapoty,mno musel bych to videt na zivo a to se zatim nestalo. Navic jeda z veci proc se mi Astra libi jsou prave ty predni svetla.

Tady je VT jak to melo uplne puvodne vypadat ;)

Obrázek

Mozna ze se nas*ru a necham striknout pruh az dolu a zamracim to a bude klid :D a nebudu mit vycitky svedomi :D
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
monderka1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monderka1 »

Já bych to nedělal, takhle je to super. Na srazy nejezdím. Mám total sériovku na ježdění po městě a sem tam na moravu, takže nevím co bych tam ukazoval?!
Honzza

Příspěvek od Honzza »

Nejde o to neco ukazovat ale pokecat ne? :wink: Ja jsem na nasem srazu (ja,Jarda-PrincWilliam,Vata a jeste Pepca) jezdil taky se seriovkou. Jeste parkrat se nas seslo i vic ale vedsinou to dopada takhle... :D A taky docela casto (kdyz je neco vedsiho nez jen my) tak odjizdime mezi poslednima :D :D Proste kecame a kecame :D
Stand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stand »

No já sem chytrej, ale sám jezdim z praktických důvodů se sériovkou.. :oops:

Ale k tomu tvému autu, se tahle dvoubarevnost nárazníku přímo vybízí :P
Již bývalá Astřila....
Honzza

Příspěvek od Honzza »

Tak po delsi dobe
Update strana 1
:twisted:
Z22SE

Příspěvek od Z22SE »

Tak to je hustý :twisted: 18" krásky :shock: :shock: :shock:
To budu muset okouknout na procházce osobně :D
... a jak se na nich jezdí, je to ještě v poho? asi skok ze 16" 8)
Honzza

Příspěvek od Honzza »

No projit se muzes ale Astru venku mozna neuvidis,protoze prevazne parkuju v garazich. :P :D Na Vinicich s temadle kolama nevim nevim :D :D
Celkem v pohode co jsem se kousek vez s Jardou na 215/40 tak bych rek ze je v tom minimalni rozdil,tvrdsi to je o tom zadna :D a v zatackach to paradne sedi... Jeste uvidim co na to spotreba ale vcera jsem jel do Plas tak spotreba necelech 8l coz jsem mel i predtim na 16" kdyz jsme jely do nemecka,jeste vymenim cepy to jsem nejak nestih,kdyz mi prisly kola tak hned sly na auto bych to nevydrzel se na ne koukat doma. :D Jinak jak je videt na fotkach tak mista tam je jeste az az pri seriovym podvozku.
Z22SE

Příspěvek od Z22SE »

Jednou jsem tam mazla právě zahlédl, tak budu muset být trpělivej :lol:
... nebo konečně dorazit na nějakej sraz 8)

Jinak je to paráda :P Když na to koukám, tak bych se snad vrátil zase k 17", ty fotečky jsou pěkně motivační :wink:
Honzza

Příspěvek od Honzza »

Díky jsem rad ze se libi (kdo by taky nebyl :D )

Nevim jestli sis vsim ale jednou jsme i proti sobe jely ja jsem vyjizdel z Vinic u velkyho kramu a ty jsi jel naproti ale nez jsem si uvedomil ze jsi to byl ty tak jsi byl zamnou :D
Z22SE

Příspěvek od Z22SE »

Tak to ani nevím a to většinou káry v provozu okoukávám (sbírám inspiraci 8) ), ale asi jsem jel zrovna z práce a to mám občas spíš černo před bulvama :wink:
Jednou jsem ale zahlédl Jardovo krasavce na Studentské, no snad se minimálně potkáme alespoň takhle :D
Princ William

Příspěvek od Princ William »

pěkný....fakt super ale já si neodpustím že jsou černý :lol: :lol: :lol: jinak maximální spokojenost co :?: místa je tam fakt mraky.....k tej tvrdosti se ani nediv když to mám ješte skopnutý že je to stejný. v každém případě konečne je to všechno sladěný k tej haubně......jinak Z22SE to je fakt sranda.....plzeňáky nepotkáváš ale mě jo :lol: :lol: :lol: :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Honzza

Příspěvek od Honzza »

jj spokojenost maximalni jsem z nich uplne mimo jeste ted a ten pocit kdyz prisly zabaleny v krabici :D :D :oops: :D Jsem si pripadal jak maly dite o vanocich :oops: :D

No ja jsem to s tou tvrdosti myslel tak ze to neni zas az tak hrozny jak jsem si myslel,ze mezi 17" 215/40 a 18" 215/35 takovej rozdil neni... Alespon me to tak prijde :P Jinac jak jsi rikal ze se ti nelibi cerny kola ze za jizdy vypadaji jak plechace tak ver ze tydle jako plechace nevypadaj :D :D

A dneska mi to nedalo a udelal jsem nejaky dalsi fotky 8)
:arrow: Jsou na prvni strane :twisted:
Marcco

Příspěvek od Marcco »

tak ty kola sou libovky to se musi nechat doufam ze do tech klatov dorazis a uvidime se tam a uvidim je live :wink: jinak pekne ti ladi se zbytkem :wink:
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

8) :wink: tak to smekám ty kola fakt pecka
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Odpovědět