Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Mám auto normálně před barákem na ulici a škrábance už nepočítám :cry: . Lidi prostě otvíraj dveře tak, že je zaseknou do auta vedle :roll: .

Dmnce ! :roll:

Jinak, moje Astra dostala včera nové destičky ... :idea:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 »

já jsem začal upravovat tenhle spoiler http://gsi.cz/gallery/kadettsraz07/035.jpg aby pásnul na coupe nárazník :shock: já sem taková p.ča...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
manli2

Příspěvek od manli2 »

:o
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Ten mám taky v plánu... akorát na coupé nárazníku se mě to líbí mnohem více, viz foto :D
Obrázek
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

8) kurva manli hned se běžim kouknout jestli mi to nerveš z auta :lol:

jina jasný jms + cupé je best
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

tak, konečně zprovoznili myčku, má celý nový pajšl, tak jsem to hned prubnul a pak doma leštil a leštil a leštil a pak fotil a fotil a výsledek je ZDE
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Phrz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phrz »

no ja jsem dal umejt motor za 180 kc v praze na Harfě, tou horkou vodou to lezlo hezky dolu ta spina a musim rict ze spojka zacla chodit krasne zlehoucka :D
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

dsaf

Příspěvek od lukaskpd »

caves kluci po tyzdny sa vracam s dovolenky v chorvatsku ( z Podgori) bolo tam krasne az na cestu domou vcera kolem 4 sme stade vyrazilli prejsli sme 250Km a zrazu astra sa zacala znihcoho nic prehrievat ku 100stupnou tak sme stali par kilometrou sme prejsli a zase ale uz to zacalo i buchat v motory a uz len sme to dotlacili radej na kusok civilizace bola to jedna kryzovatka a tam zopar domou a jeden servis sli sme tam tam nam povedali ze je v prdeli motor tak to bolo super info tak sme sli prespat do najblizsieho motorestu nastastie iba 400M od nas dnes rano sme o 10 nasadili auto na korbu a sli sme 1000km domou za cestu si vipital 1000eu :( tak astra je doma nepojazdna a nevieme co jej je ale dovolena bola dobra
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/
Martin22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin22 »

Tak to hodně naštve... naším se včera stalo něco podobného ale ne s Astrou večer vyjeli do Chorvastka a za dvě hodky volali že stojí ve Vyškově na pumpě a auto nejede.
Marian
Kontaktovat uživatele:

Re: dsaf

Příspěvek od Marian »

lukaskpd píše:caves kluci po tyzdny sa vracam s dovolenky v chorvatsku ( z Podgori) bolo tam krasne az na cestu domou vcera kolem 4 sme stade vyrazilli prejsli sme 250Km a zrazu astra sa zacala znihcoho nic prehrievat ku 100stupnou tak sme stali par kilometrou sme prejsli a zase ale uz to zacalo i buchat v motory a uz len sme to dotlacili radej na kusok civilizace bola to jedna kryzovatka a tam zopar domou a jeden servis sli sme tam tam nam povedali ze je v prdeli motor tak to bolo super info tak sme sli prespat do najblizsieho motorestu nastastie iba 400M od nas dnes rano sme o 10 nasadili auto na korbu a sli sme 1000km domou za cestu si vipital 1000eu :( tak astra je doma nepojazdna a nevieme co jej je ale dovolena bola dobra
Tak to hodně naštve. Už víš co s tím máš? Třeba to bude nějaká chujovina
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

sd

Příspěvek od lukaskpd »

neviem co stym je uz som i ja zvedavi ale jak sme boli v chorvatsku servise tak pozrel olej a povedal ze je motor kaput tak neviem ze sa ze vraj posrali rozvodi nebo neco take stym ale tomu mic neverim stymi rozvodami lebo minuly rok nam to menily a bolo to pohode tak neviem pak napisem co stym je
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/
Boči

Příspěvek od Boči »

Takže já jsem dneska umyl, vyleštil Mazla. Včera jsem si vyměnil vnitřní kliky za chromové (porod :twisted: ). Takže teď nabíjím baterky a pojedu vše nafotit.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
manli2

Re: sd

Příspěvek od manli2 »

lukaskpd píše:neviem co stym je uz som i ja zvedavi ale jak sme boli v chorvatsku servise tak pozrel olej a povedal ze je motor kaput tak neviem ze sa ze vraj posrali rozvodi nebo neco take stym ale tomu mic neverim stymi rozvodami lebo minuly rok nam to menily a bolo to pohode tak neviem pak napisem co stym je
no přehřívání, klepání... to by klidně mohla být vodní pumpa... a když se po****** vodní pumpa tak je to v ****
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Za chvíli odjíždím s tím škaredým a špinavým autem co je před domem do práce, beru s sebou spoustu čistících prostředků a za několik hodin přijedu zpátky s krásnou Astřičkou. :lol: :lol:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

než přijedeš tak ji zas zasereš jak já :lol:
Odpovědět