My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Pěkný, z počátku jsem si myslel, že to byla skutečná Astra H
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Kdysi za starých časů, jsem blbnul a nahrával reklamy na auta z TV. Mám toho asi 3,5 hodiny a dával jsem to z videokazety na DVD. Našel jsem krásné tři reklamy na Astru G, 100% si žádný z vás na ně nepamatuje. Bylo to v roce 2001. Jedna je z německa a dvě jsou české. Dal bych to klidně na you tube, nebo někam, ať můžete kouknout, ale nevím jak to dostat do PC a vysekat jen ty tři reklamy z těch 3,5 hodin. Poraďte!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
jestli to máš na DVD, tak to rosekej v movie makeru, ten je v každým Pc
a nebo si sosni dokoli na střih filmů, je toho plnej net ( stahuj, slunecnice atd ) rád se na ně podívám
Mobil mám v servisu a když to dám někam na net, tak ať je to pořádné video.. Ne?
Nevím o tom, jdu hledat CD s programem, jak jsem kupoval notebook, dali mi jakési CD s programem na video, a už jsem v tom kdysi dělal, ale nevím, jestli to bude umět....