Děkujem Dennymu a jeho " klukům " z ASE týmu Jste moooc šikovní
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Děkuji dennymu a ASE teamu za neskutečně dlouhou trpělivost při řešení podtlaků. Bez Vás bych asi jezdil furt v nouzovém režimu Teď se jezdí mnohem lépe
Zároveň děkuji bundelesovi za vakuupumpu a Trdlovi za alternátor Bez Vás bych neměl potřebné díly k laborování u dennyho
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 03 čer 2010, 21:10, celkem upraveno 1 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Obrovské díky Dennymu a Mírovi - díky nim chladí už i švýcarka. Jste jedničky ASE teame.
Obrovské díky Zmrzlině, protože díky ní mi dnes spadnul kámen ze srdce. A vůbec, Zmrzlina je PERLA.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Velký Dík Dennymu za opět profi provedenoou práci na mým pacientovi....byla to ale fuška...však on ví
Auto jezdí a snad ještě nějaký čas bude--- doufám jen, že mě zase něcím nepřekvapí
PS: ale řeknu ti Denny to byl dneska den....smůla pro auta....jak jsem to viděl v servise