koukali jste vcera na 112 ja jo a hned na zacatku tam ukazovali astru v sedanu. jak s ni nekdo prastil do stromu. bohuzel ridic zemrel myslim ze rikali ze to bylo nekdy v breznu.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:koukali jste vcera na 112 ja jo a hned na zacatku tam ukazovali astru v sedanu. jak s ni nekdo prastil do stromu. bohuzel ridic zemrel myslim ze rikali ze to bylo nekdy v breznu.
jo viděl sem to, by mě zajímalo estli měl boční aibagy...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Princ William píše:koukali jste vcera na 112 ja jo a hned na zacatku tam ukazovali astru v sedanu. jak s ni nekdo prastil do stromu. bohuzel ridic zemrel myslim ze rikali ze to bylo nekdy v breznu.
jo viděl sem to, by mě zajímalo estli měl boční aibagy...
A me by zas zajimalo, jestli nemel na prednim skle rozplaclou mouchu
Ne, opravdu sory Vojto, ale ten tvuj dotaz mi prisel ze stejnyho soudku, jak ten muj. Souhlasim s Princem Williamem ze by mu to moc nepomohlo
manli2 píše:dnes sem se svojí milou navštívil hadršop a sem zase a pár litrů chudčí....
tam nemas jezdit
me dneska privezli Irmscher lampy, ale pac nemam zase ty platicka na zasazeni tech zarovek tak musim pockat do uterka
ale jsou krasny....
Tak mám dojem že nepotkat géčka je už pomalu rarita.Dnes jsem jich potkal kvanta ,trasa asi 200km.Máme se na co těšit,i když těch natuněných krasavic zas tak moc není.
Ber to tak že spousta z nich je služebních,nebo lidí jako je můj tatík který nemá potřebu sem dávat foto nebo se registrovat. Ikdyž by bylo hodně zajímavé kdyby každý majitel se zde musel registrovat
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Njo to by nam bylo forum maly, ale kdyz si vezmes kolik je tu registrovanejch lidi a kdo sem pise, tak pisou porad ty samy lidi a nikdo se moc nepridava