tak pánové teprve teď jsem se dostal k PC ale chci říct že na srazu bylo super a kdo nepřijel může litovat bohužel musel jsem odjed 19,30 hod neboť ráno jsem šel do práce ale řeknu vám ta kýta byla ňamka taky mám nějaké foto tak dodám a už se těším na květen 2008
Ahoj všem, myslím že ještě teď se ukliďnuju ze záplavy vtipu...
To Frydex: ty jsi koumes, nerikal jsi ze mas rozebrany komp... zase jsi prekvapil... musim smeknout pred videjkem, myslel jsem si ze jsi nasadil latku vysoko, ale ted se nam s petkou tajil dech a behal mraz po zadech, vsem vrele doporucuji stahnout... mazeeeeeeeeeeeec
Jinak vsem co nebyli, priste si to nenechte fakt ujit, tolik zabavy za tak malo casu asi jinde nezazijete...
Diky R@sagu za organizaci, myslim ze vse klaplo a bez tebe by to nikdy nebylo takove jake to bylo. diky
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Video je super, dopúoručuji se na něho podívat, je to bomba.
Tak se těším na květen 2008.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Schumak píše:To Frydex: ty jsi koumes, nerikal jsi ze mas rozebrany komp... zase jsi prekvapil... musim smeknout pred videjkem...
Jo no... šak sem na něm od rana makal a v poledne jsem ještě jel ke kamošovi pro TV kartu co měl odemě pujčenou, ať to rozhybu.. byl to zahul... trochu bolí oči a tu hudbu už pomalu nemam rad Hau...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak zdravíme všechny z Liberce. V 19,30 jsme dorazili. Setkání bylo moc prima, počasí se též umoudřilo a nebyla zima, takže jsme mohli déle posedět a pokecat. Dobře jsme se pak i vyspali a dnes to vzali trochu oklikou přez Frenštát, Rožnov, obojí pod Radhoštěm a Olomouc směr Liberec. Celkem najeto 799,3km se spotřebou 5,8l/100km. Takže, MEGA SRAZ ASTER v Ostravě a i dnešní výlet se vydařil!!!!
Všem díky za vřelé přijetí a za organizaci, včetně foto a videa.
Někdy zase na podobné akci AHOJ!!!!
Zdaréc chlapi,
gratuluji k úspěšnému mega srazu, chystal jsem se téže, bohužel nepředvídatelné události mé účasti zabránily
Jedna spešl gratulace náleží -frydexovi-... video se ti opravdu megapovedlo, čučel jsem na to asi třikrát, obzvláště ta závěrečná sekvence s kolonou a kýtou je BOMBA!!!
Čau FRYDEXI! Tak jsem zkouknul video, a nezbývá mi říct jen, opět si nezklamal!!! Video skvělé!!! Máš u mě za něho na příštím srazu birel. Měj se hezky a ještě jednou" JSI JEDNIČKA"!!! dÍK. HANYS