Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Mno asi jsem zaspal dobu, az na Hackovem foru jsem si vsiml, ze Gecko slo a mas Hacko a proto jsem taky tvuj motor nemohl najit, protoze jsem ho hledal pod Geckem.
Jinak pekna, jen co je pravda. Mno at slouzi.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Dík. Taky doufám, že jí budu mít minimálně tak dlouho jako Géčko, tzn. 6 let. Ani se tomu nechce věřit, že tak dlouho, uteklo to jak voda. Taky jsem zatlačoval pořádnou slzu, když odjížděla...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Kubo díky za převážení mých kol. Pomohlo to, cestou domů se nic neprojevilo.
To Háčko máš moooc libové . Na mne už taky pomalu někde čeká podobná kráska. Anča asi brzy půjde do světa.
No teď to říct můžu, když tam nápis není. Je hnusnej, nehodí se tam. Ale fólie jó, to jó. Kolik stály? já jen ať můžu srovnat se mnou. A jsi ušetřil za sloupky, co, když máš černou..
2300,- čistá ruka.... dělá mi to kámoš. Už jsem mu tam dohodil spoustu Opláků... Je fakt dobrej. Měl jsem od něho i Géčko ztmavené
No, sloupky pecka. Kvůli toho jsem si koupil černé auto, abych ušetřil za folii na sloupky
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."