Dnes jsem dostal nabídku pro ZNAKY na středy disků ( ne samolepky, ale opravdové znaky )... Problém je že za to majitel chce skoro 400Kč, což se mě zdá dost. Tak se chci jen tak zeptat, kolik výjdou znaky na středy kol u Adama? Bohužel katalog náhradních dílů jsem do teď skoro nepotřeboval, takže jej v kompu nemám abych se kouknul na obj. číslo... Jestli bych jej tam vůbec našel Děkuji za odpovědi
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
AstraMan píše:Dnes jsem dostal nabídku pro ZNAKY na středy disků ( ne samolepky, ale opravdové znaky )... Problém je že za to majitel chce skoro 400Kč, což se mě zdá dost. Tak se chci jen tak zeptat, kolik výjdou znaky na středy kol u Adama? Bohužel katalog náhradních dílů jsem do teď skoro nepotřeboval, takže jej v kompu nemám abych se kouknul na obj. číslo... Jestli bych jej tam vůbec našel Děkuji za odpovědi
Taky jsem je na jaře sháněl a v Opelu mi řekli - a teď pozor, 500-1000/ks, podle modelu kola. To je ovšem cena za kompletní pokličku, znak je do ní nacvaklý a pochybuju, že by se prodával zvlášť. Já jsem to zatím vyřešil "putovní sadou" - jedny pokličky na dvoje kola.
Já rozebíral palubovku. Vytahoval jsem pevné handsfree na nokii 6310i. Tak to budu prodávat, kdyby měl někdo zájem...
manli2 píše:tak a máme odřenej podvozek, trochu promáčklý a diravý výfuk...
Pro pána, co ty děláš, Manli?
To naštve. Já byl minule umývat autí v práci, tak jsem si najel na zvedací rampu, protože jsem měl volný kryt motoru. Tak jsem ho přitáhl a koukám koukám , žádná koroze, nikde nic!
Dneskáj jsem to vysál navoněl jsem interiér umyl jsem to vzal jsem to oživovačem laku pak ještě navoskoval oživil plasty a vyleštil okna.
Jediná nevýhoda kombajna - velká plocha na leštění