Tak ja čumim z okna pánové z dvanáctého patra a začíná to být zase blbé. Od Bobrovníků se táhne hnusná oblačnost, vysílač už není vidět. Kurde, snad z toho nebude chcat, ikdyž pochybuju... Hau...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Kluci, vzhledem k tomu, že já Astru nemám , ale mám oranžový majáček a šíbr, tak se navrhuju jet jako poslední, uzavírající kolonu. Šíbr jsem zmínil proto, že kdo by chtěl, tak může jet se mnou a přes šíbr točit video....
Tak to budeme mít i uzavírací vozidlo kolony s majáčkem. Tak to je super. Natáčení taky fajn ze šíbru ale je tam taková zima že kameramanovi upadnou uši.
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
Tak počasí momentálně je uspokojivé, neprší. Slovenští přátele už jsou na ceste. Kýta a jehla je pomalu namíste. Náš diagnostik Dan, je připraven, proveřit naše Astry a popřípadě je i uzdravit. No jen stad to počasí bude v pohodě.
No ten nápad se žlutým majáčkem je super. Tak prosím doražte včas, ať to můžeme pořádně rozjed a zapít to zdraví na SAŠU.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Tak nějaký pták mi posral auto tak přece jenom to musim opláchnout. S posraným autem na sraz, tak to ne! Snad ještě do 14h. zaprší a umyje se to samo:lol:
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
Taky jedu už teď, jestě oběd u rodičů, bydlí koesek od místa srazu. Tak ahojky.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Joo!!! Super!!! Tak se mi to líbí! Pánové a dámy vypadá to , že ten na hoře nás má rád! Doufám, že mu ta láska vydrží celý den! Tak za nějakou hoďku zdar!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE