Sice jsem to viděl v kině, ale je fakt dobrej, takže si ho klidně dám po 14 dnech znovu.
 Sice jsem to viděl v kině, ale je fakt dobrej, takže si ho klidně dám po 14 dnech znovu. 
 Mraky bouraček, řidiči zatáčeli a přitom jeli rovně do zaparkovaných aut.
  Mraky bouraček, řidiči zatáčeli a přitom jeli rovně do zaparkovaných aut.   Kromě naraženýho ramene po pádu z rampy jsem dovezl Berlingo v pořádku. Ale jinak jsem strašně rád že pobírači dávek mají schváleno , že prospěšné práce jsou diskriminační a potupné. Chodníky tak totiž nikdo nesype a socky se z tepla domovů baví nad tím jak si ti co jim na dávky vydělávají lámou hnáty na chodníku.
  Kromě naraženýho ramene po pádu z rampy jsem dovezl Berlingo v pořádku. Ale jinak jsem strašně rád že pobírači dávek mají schváleno , že prospěšné práce jsou diskriminační a potupné. Chodníky tak totiž nikdo nesype a socky se z tepla domovů baví nad tím jak si ti co jim na dávky vydělávají lámou hnáty na chodníku.  

.Stare mam porad v lakovne,ten neni schopnej je nastrikat ale v pondely bude muset
 .Stare mam porad v lakovne,ten neni schopnej je nastrikat ale v pondely bude muset dolů. Dva kroky a když sem se neválel na zemi tak jsem zklouzal dolů. Dnes vydřený peníze a pak že si šoféři jen vozí prdel.
  dolů. Dva kroky a když sem se neválel na zemi tak jsem zklouzal dolů. Dnes vydřený peníze a pak že si šoféři jen vozí prdel. 

To máš teda můj obdiv tohle muselo být fuška to zmáknout.
  To máš teda můj obdiv tohle muselo být fuška to zmáknout. a když něco takového bude dělat tak je jasnej..čoi tam může přijít jako potenciální zákazník a pak spadne klec
 a když něco takového bude dělat tak je jasnej..čoi tam může přijít jako potenciální zákazník a pak spadne klec
 ruku na srce to všichni davate auto do servisu a dostanete k opravě papír nebo radši strčíte auto ke garážníkovi
 ruku na srce to všichni davate auto do servisu a dostanete k opravě papír nebo radši strčíte auto ke garážníkovi   

Na některých vesnicích je obecní vyhláškou stanovená doba kdy je zákaz používání zařízení jako je sekačka , křovinořez a cirkulárka. A to samé je s pálením a podobně. A dokonce to platí že třeba celou neděli nesmíš používat a podobně. To že se tam dostaneš jen o výkendu a nemáš to kdy udělat to nikoho nezajímá.  Je to právě proto aby byl dodrženej klidovej režim.
  Na některých vesnicích je obecní vyhláškou stanovená doba kdy je zákaz používání zařízení jako je sekačka , křovinořez a cirkulárka. A to samé je s pálením a podobně. A dokonce to platí že třeba celou neděli nesmíš používat a podobně. To že se tam dostaneš jen o výkendu a nemáš to kdy udělat to nikoho nezajímá.  Je to právě proto aby byl dodrženej klidovej režim.   

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |