Já ci takýýýýýýýýý ... Jo a pokud jsem to ještě nepsa, tak to napíši teď: Pěkné zadní lampy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Taky to střídáš co? Já to a samé budu zase dělat s autorádiem... Měl jsem CAR 400, pak SENCORA, pak CDR500 DELCO, pak CAR300 na MP3 a teď mám o5 CDR500 DELCO... No a chystám se na CDR500 VDO
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
1. Přkvápko Boči.... ještě nic nemám...
2. Čoveče nevím... bylo jich plné auto a když sem před ně nacouval, tak mě chtěli roztrhat, tak sem se s ním ani nebavil raději
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
tak moje Géčko dneska oddychovalo v garáži..dal som mu deň voĺna.. a ja?? dneska mi akurát došla nová športová maska, biele budíky a manžety na ručnú brzdu a radičku. Tak keď konečne prestane pršať tak pojdem trošku bastlova´t do garaáže.....potom hodím fotky nejaké
=> Astra G CC, 3.dv, r.v. 6/1999, 2.0 DI_16V, čierna metalíza, ABS, kotúče v predu i v zadu, 4 x ABG, el. okná, el. zrkadlá, pal. PC, klíma, servisná kniha, rádio Alpine CDA-9884R, Orig. 16" elektróny Opel + Michelin Pilot HX 205/50R16
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
kebyže tam nedám že pošlem fotky, tak dostanem bitku??
=> Astra G CC, 3.dv, r.v. 6/1999, 2.0 DI_16V, čierna metalíza, ABS, kotúče v predu i v zadu, 4 x ABG, el. okná, el. zrkadlá, pal. PC, klíma, servisná kniha, rádio Alpine CDA-9884R, Orig. 16" elektróny Opel + Michelin Pilot HX 205/50R16
Já dneska provětral auto 500m na poštu. Vyhrál jsem nové CD Heleny Zeťové v rádiu KISS.