Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
Chápu, že kvůli poštovnému se Ti to nevyplatí koupit od Trdla nebo od APiKa, ale jestli se v tom moc nevyznáš, tak to sem pak radši hoď ke kontrole aby sis ještě neodrovnal central  

- Reklama
za 1. neoplati kvoli postovnemu
za 2. nechcem ich otravovat
A teraz mi pisal jeden chalan od nas z opelclubu, ze mi to prave poskladal a ze mi prinesie aj schemu zapojenia. Takze diky za male skolenie... 

Aj tak este chcem bojovat s tymto http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f ... &start=360

za 2. nechcem ich otravovat
A teraz mi pisal jeden chalan od nas z opelclubu, ze mi to prave poskladal a ze mi prinesie aj schemu zapojenia. Takze diky za male skolenie...

Aj tak este chcem bojovat s tymto http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f ... &start=360
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999

Modul + poslání na slovensko vychází na dobírku kolem 10€. Pokud máš možnost poslat mi peníze v rámci převodu ČSOB SK do ČSOB CZ (převod je cca 6 CZK, nevím je u vás), tak to bude levnější.
EDIT: špatně jsem četl, pokud ti to někdo udělá u vás, vyjde tě to opravdu levněji

EDIT: špatně jsem četl, pokud ti to někdo udělá u vás, vyjde tě to opravdu levněji

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

Apik, no keby viem....v CSOB mam ucty dokonca dva...... 

Opel Insignia 2,0 Cdti 2010

APíčKu nevnucuj se, prostě se smiř s tím, že už se profláklo, že to bastlíš hrozně a nikdo to od Tebe nechce.  

END

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
musím se Apika zastat, mám to od něj a žádný bastl to NENÍ!!!! a dokonce to i funguje ty provokatére jeden 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
[ot]Trdlo, já z Tebe asi taky nadělám malý Trdlíky.[/ot]Trdlo píše:APíčKu nevnucuj se, prostě se smiř s tím, že už se profláklo, že to bastlíš hrozně a nikdo to od Tebe nechce.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

No kdyz uz pomlouvate, taky se pridam  
  Snazim se prijit na to, proc mi blbne okno u ridice...asi tak kazdy druhy den se kousne a pri dojizdeni se zastavi a vrati do puvodni polohy...tak ho zpacifikuju a pak zase jde...ale uz se mi stalo i u obchodaku, ze jsem prisel k autu a mel jsem otevrene okno
 Snazim se prijit na to, proc mi blbne okno u ridice...asi tak kazdy druhy den se kousne a pri dojizdeni se zastavi a vrati do puvodni polohy...tak ho zpacifikuju a pak zase jde...ale uz se mi stalo i u obchodaku, ze jsem prisel k autu a mel jsem otevrene okno  .. diky tomu jsem si toho vsiml...cim to muze byt todlectoto?
 .. diky tomu jsem si toho vsiml...cim to muze byt todlectoto? 

Snazim se prijit na to, proc mi blbne okno u ridice...asi tak kazdy druhy den se kousne a pri dojizdeni se zastavi a vrati do puvodni polohy...tak ho zpacifikuju a pak zase jde...ale uz se mi stalo i u obchodaku, ze jsem prisel k autu a mel jsem otevrene okno
 Snazim se prijit na to, proc mi blbne okno u ridice...asi tak kazdy druhy den se kousne a pri dojizdeni se zastavi a vrati do puvodni polohy...tak ho zpacifikuju a pak zase jde...ale uz se mi stalo i u obchodaku, ze jsem prisel k autu a mel jsem otevrene okno  .. diky tomu jsem si toho vsiml...cim to muze byt todlectoto?
 .. diky tomu jsem si toho vsiml...cim to muze byt todlectoto? 
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz

www.dopravak.cz
No mně to dělá občas taky (už jsem referoval Trdlovi), nicméně chci poděkovat všem zůčastněným (RomanK, Apík, Trdlo, Ikea   ) za vymyšlení, vyrobení a montáž
 ) za vymyšlení, vyrobení a montáž   

Mobil : 602318645

Tak keď je reč o tom ako kto bastlí Trdlo, tak mne už vyše týždňa nefunguje zosilovanie hlasitosti podla rýchlostiTrdlo píše:APíčKu nevnucuj se, prostě se smiř s tím, že už se profláklo, že to bastlíš hrozně a nikdo to od Tebe nechce.

Ale tuším kde je pes zakopaný, tak to dám doporiadku.
   Ale tuším kde je pes zakopaný, tak to dám doporiadku.  
Že by špatně zacvaklá spojka?   
   Tož ale to se bastlilo jen a jen na tvoje přání.

END

- 
				Dj.radim
manli2 píše:Chebná elektrónka E13

Tak to mě dostalo
 Tak to mě dostalo   

Ty...Defe...Romana, Trdla i APiKa znam, ale kdo je to ten Ikea? Nekdo z fora??Defender píše:No mně to dělá občas taky (už jsem referoval Trdlovi), nicméně chci poděkovat všem zůčastněným (RomanK, Apík, Trdlo, Ikea) za vymyšlení, vyrobení a montáž

treba mi poradi s mym problemem
 treba mi poradi s mym problemem 
www.Hasic.net
www.dopravak.cz

www.dopravak.cz
Asi tak nejak. Som si toho vedomý a cez víkend to dám doporiadkuTrdlo píše:Že by špatně zacvaklá spojka?